Italië tegen Duitsland in de Nations League: de beste odds voor Die Mannschaft tot 8 keer je inzet!

Italië neemt het zaterdag op tegen Duitsland in de Nations League. De twee viervoudig wereldkampioenen treffen elkaar in het Stadio Renato Dall’Ara, de thuishaven van Bologna FC. Sinds het omhoog houden van de Europese trofee in 2021 is D’Azzuri geen schim meer van zichzelf, terwijl de wederopbouw van Die Mannschaft zijn vruchten af lijkt te werpen. Komt Duitsland in de eerste helft op voorsprong en weet het deze over de streep te trekken? Dan win je 4.50 keer je inzet door een speciale boost van Bet365!

Werner tegen het Nederlands elftal
© PROSHOTS | 03-06-2022 16:00
  • -          Tip: Duitsland/Duitsland (4.50)
  • -          Tip: Timo Werner maakt een doelpunt (2.87)
  • -          Longshot: Duitsland wint beide helften (8.00)

Een blik op de historie

De laatste twee keer dat de nationale selecties van Italië en Duitsland het in een officieel duel tegen elkaar opnamen, was in de knock-out fase van de Europese kampioenschappen van 2012 en 2016. In de editie uit 2012 stal één man de show: Mario Balotelli. De spits die momenteel zijn wedstrijden afwerkt in Turkije, maakte twee wereldgoals waardoor d’Azzuri een plek in de finale wist veilig te stellen. In 2016 nam Duitsland revanche, na één van de slechtste strafschoppen series op een eindtoernooi waarbij we de strafschop met de trappel-aanloop van Simone Zaza allemaal nog vers in het geheugen hebben.

De negatieve spiraal van Italië

Afgelopen interlandperiode bereikte Italië toch wel het dieptepunt. In de play-offs om een ticket voor het WK-voetbal in Qatar, werd het uitgeschakeld door laagvlieger Noord-Macedonië. De nasleep was duidelijk terug te zien in La Finalissima tegen Argentinië afgelopen woensdag. De ploeg van Roberto Mancini ging met een afgetekende 0-3 kansloos ten onder tegen Messi en co. Het afscheid van Georgio Chiellini viel daarmee flink in het water.

Chiellini krijgt de EK-medaille
PROSHOTS

De Duitse draaimolen

De afgelopen wedstrijden die Duitsland in de benen heeft zijn een stuk hoopgevender dan die van Itailë te noemen. Die Mannschaft speelde een imponerende wedstrijd tegen het Nederlands elftal, waarin Oranje vooral in de eerste helft duidelijk geen antwoord had op de wisselende voorhoede van de Duitsers. De verdediging van Nederland ligt nog steeds wakker van de positiewisselingen van Timo Werner, Leroy Sané en Kai Havertz. Vooral eerstgenoemde kwam een aantal keer gevaarlijk in scoringspositie. Op Bet365 staat een mooie odd van 2.87 voor een doelpunt van Werner.