Top Oss

Op deze pagina vind je uitgebreide clubinformatie over de Brabantse voetbalclub Top Oss.

Bovenaan zie je als eerst de volgende wedstrijd van de Ossenaren in het Top Oss programma. Daaronder volgt een overzicht van de laatste tien uitslagen en zie je in een opzicht op welke plek Top Oss in de stand staat.

Als je wilt weten welke Top Oss spelers bovengemiddeld presteren en de meeste kaarten van het team hebben gepakt, bekijk dan het venster met statistieken over de Top Oss selectie.

Bij Voetbal Vandaag vind je niet alleen het thuis- en uitshirt in afbeeldingen, je kunt ook nog eens een Top Oss shirt bestellen.

Met zo’n prachtig tenue ben je helemaal klaar voor een lekker avondje voetbal op tv met je vrienden of familie. Wist jij dat betalen voor een livestream helemaal niet nodig is? Verderop deze pagina staat een simpele uitleg over op welke manier je gratis voetbal kunt kijken.

Alsof dat nog geen reden genoeg is om door te lezen, vind je onderaan ook nog eens het laatste Top Oss nieuws. Vers van de pers. Deze actualiteiten zijn opgesteld vanuit een voetbalwedden-insteek, om jou te helpen geld winnen.

Top Oss speelt haar wedstrijden in de een na hoogste afdeling van Nederland, de Keuken Kampioen Divisie en de daarbij behorende KNVB Beker.

Voorspel de volgende wedstrijd in het Top Oss programma

Zoals je kunt zien staat het eerstvolgende duel van Top Oss aangegeven. Daarbij staat ook de competitie waarbinnen deze wedstrijd wordt afgewerkt, alsmede het tijdstip van aftrappen.

Met de bijgevoegde 1X2 weddenschap kun je interactief aan andere bezoekers laten weten wie jij als winnaar verwacht. Andere bezoekers? Inderdaad! Klik maar eens een uitkomst aan en maak kennis met het unieke wisdom of the crowd oftewel: De wijsheid van de massa.

Je krijgt percentages te zien die aantonen wat overige fans voor uitkomst hebben aangeklikt.. Net zoals dit voor jou belangrijke informatie is, geldt dat andersom dus ook voor anderen.

Interactief meespelen is al top, maar het kan nog veel gekker. Je kunt namelijk ook geld winnen met je voetbalkennis. Voetbal Vandaag zet de beste odds alvast voor je klaar. Er zijn slechts twee dingen die je zelf moet doen.

 • Vul het bedrag in dat je gaat verveelvoudigen
 • Klikken op plaats weddenschap

De teamvorm kun je afleiden aan onder andere uitslagen

Uitslagen van Top Oss zeggen niet alles, maar natuurlijk wel veel. Aan de laatste tien Top Oss uitslagen kun je aflezen in welke vorm de ploeg verkeert, maar bijvoorbeeld ook hoeveel goals er gescoord ( en geïncasseerd ) zijn.

Daarnaast kun je zien hoeveel punten er zijn vergaard en hoe sterk de tegenstanders waren die op het Top Oss programma stonden in deze gespeelde wedstrijden.

Voetbal Vandaag geeft je live scores met ongeëvenaarde snelheid

De website waar je vanaf vandaag komt voor live uitslagen is Voetbal Vandaag. Dankzij samenwerkingen met betrouwbare externe partijen worden alle uitslagen live bijgewerkt bij elke noemenswaardig feit. Goal, corner of kaart: We got it.

Refreshen is niet nodig, dat wordt automatisch voor je gedaan. Zo ben je precies op de hoogte hoe het ervoor staat met je weddenschappen.

Cijfers spreken voor zich binnen het kader met de Top Oss selectie

Als je op zoek bent naar specifieke data over Top Oss spelers, dan is het overzicht met de Top Oss selectie jouw eindstation. Hier vind je van elke individuele speler de volgende actuele statistieken:

 • Leeftijd
 • Wedstrijden
 • Goals
 • Assists
 • Kaarten

Bovenstaande statistieken zijn extreem handig als het aankomt op weddenschappen. Wil jij deze informatie ook van andere clubs? Dan ga je naar de Keuken Kampioen Divisie pagina. Hier kun je elk team dat in deze competitie actief is aanklikken, waarna je terechtkomt op de speciale clubpagina.

Bekijk de nieuwste shirts en plaats meteen een bestelling

Zoals elke club dat doet, presenteert ook Top Oss aan het begin van elk seizoen de nieuwe shirts.

Aan de rechterzijde op deze pagina staan de tenues weergegeven. Je kunt er een, twee of tien bestellen door op de bijgevoegde knop ‘plaats bestelling’ te klikken.

Zo kun je wedden en tegelijk gratis Top Oss voetbal gratis kijken

Als je niet naar het Top Oss stadion kunt gaan om een wedstrijd live te bekijken, blijven er twee opties over: Televisie of de livestream van de Keuken Kampioen Divisie.

Om de club op tv te kijken, heb je een ESPN Eredivisie pakket nodig. Dit kun je aanschaffen via je tv provider. De voetbal op tv pagina geeft je een overzicht van alle leveranciers binnen Nederland. Klik jouw aanbieder aan en activeer dit pakket met een exclusieve aanbieding van Voetbal Vandaag.

Op de livestream pagina vind je bookmakers die gratis streams uitzenden. Hier kun je altijd zien welke bookmakers de Ossenaren uitzendt. Het mooie aan kosteloze uitzendingen via een bookie, is dat je tegelijkertijd weddenschappen kunt plaatsen. Geld verdienen met voetbal kijken, kan het nog beter?

Volg het laatste clubnieuws vanuit een betting perspectief

In het kader met nieuws over TOP Oss, vind je berichten die zijn opgesteld met voetbalwedden als insteek.

Daarmee wordt bedoeld dat de artikelen in deze categorie, puur statistische informatie bevatten over individuele spelers of over teamprestaties. Dit nieuws kun je gebruiken als gedeelte van je analyse bij het voorbereiden van weddenschappen.

Vijf superhandige weetjes over de Brabantse voetbalclub

 • Sinds de oprichting is Top Oss er nog nooit in geslaagd om te promoveren naar de Eredivisie.
 • De hoogste overwinning in de Keuken Kampioen Divisie dateert van 14 maart 2014. In het Top Oss stadion wordt FC Emmen weggevaagd met een uitslag van maar liefst 8-0.
 • Op 22 maart 2010 zijn 8.044 toeschouwers in Friesland getuige van de grootste nederlaag uit de geschiedenis van de Ossenaren. Cambuur Leeuwarden wint met 8-1.
 • De beste prestatie in het KNVB Bekertoernooi is het behalen van de kwartfinale in het seizoen 2004/2005. De droom op een eindzege spat met een 1-6 nederlaag tegen PSV echter voortijdig uiteen.
 • Voor inkomende spelers werd nog nooit een transfersom betaald. Tom Boere is daarentegen de absolute recordverkoop. In 2017 wordt hij voor 400.000 euro verkocht aan FC Twente.

Een korte samenvatting van de Top Oss geschiedenis

De club wordt op 9 april 1928 in eerste instantie opgericht als Klein Maar Dapper (KMD). Omdat men al snel doorheeft dat er meerdere clubs bestaan die deze naam dragen, wijzigt de clubnaam naar Tot Ons Plezier (TOP) Oss.

Het bestuur vraagt in 1954 een proflicentie aan om toegang te verkrijgen tot het recent opgerichte betaald voetbal onder de vlag van de KNVB. Vanaf het seizoen 1955/1956 komt de club uit in de Tweede Klasse.

Het seizoen 2009/2010 is om twee redenen bijzonder. Allereerst omdat de club besluit haar naam, logo, clubkleuren en stadion te veranderen.

Reden nummer twee is de eindklassering dat seizoen. Met een laatste plek in de Eerste Divisie, heeft FC Oss de primeur als eerste club te degraderen naar de Top Klasse, tegenwoordig Jacks League genoemd. Dat is de competitie onder de huidige Keuken Kampioen Divisie.

Het is standaard hommeles in de derby met aartsrivaal FC Den Bosch

De steden Oss en Den Bosch liggen elkaar niet zo op voetbalgebied. De onderlinge wedstrijden met FC Den Bosch kunnen worden aangemerkt als een van de meest aansprekende derbys op het tweede niveau.

Het is dus een open deur om te stellen dat fans van beide partijen geen genoegen nemen met een verlies in deze Brabantse derby.

Voor zover bekend zijn er geen andere sportieve rivalen, al zijn krachtmetingen met andere clubs uit de provincie natuurlijk altijd speciaal.