Bet365 voetbalwedden: hoe werkt de bet365 weddenschappenbouwer

Met Soccer bet builder (voetbalweddenbouwer) kun je een breed scala aan weddenschappen voor alle voetbalwedstrijden samenstellen. Je kunt kiezen uit de meest populaire markten, en de kansen worden door bookmaker Bet365 automatisch berekend op basis van je selecties. Dit is waar het spannend wordt! Wanneer je jouw opties geselecteerd hebt - Wie zal winnen? Welk team scoort het eerst, Hoeveel corners krijgen ze in totaal tijdens het spel, dan worden de odds berekend.

bet365 bet builder voetbalwedden weddenschappenbouwer header
© Bet365 | 24-01-2022 09:48

Weddenschappen combineren voor hoge odds bij Bet365

Weddenschappen die met deze functie van Bet365 gemaakt worden kunnen worden opgenomen in een meervoudige weddenschap die bestaat uit verschillende combinaties.Je zou er bijvoorbeeld een bet kunnen bouwen voor Man Utd tegen Chelsea en Tottenham tegen Arsenal, die dan als je dubbel geplaatst wordt. Je kunt kiezen uit alle beschikbare voetbalwedstrijden.

Een weddenschap opbouwen is even eenvoudig als rechttoe rechtaan. Je hebt de mogelijkheid om tot 12 verschillende selecties te kiezen voor je unieke weddenschap, waaronder resultaat van de wedstrijd (correct score - volledige speeltijd of helft), beide teams scoren, speler scoort willekeurig moment, aantal doelpunten, corners.

Bet toevoegen aan je Bet365 betslip

Om een selectie toe te voegen ga je eerst naar het spel van je keuze en kies je bet en start met bouwen. Kies een markt uit alle selecties die beschikbaar zijn om op te wedden! Nadat je er een hebt gekozen klik je erop zodat hij aan het wedformulier rechts wordt toegevoegd - je bent hier nu klaar met nog maar 1 stap te gaan…

Met de Bet Builder kun je tot 12 verschillende combinaties van weddenschappen maken. Kies gewoon je gewenste selectie en plaats die op een betslip! De odds worden automatisch bijgewerkt zodra een nieuwe bet is toegevoegd, zodat je geen wiskundige vaardigheden zoals optellen + aftrekken nodig hebt--Bet365 got this covered.


BONUS CODE - VVBONUS

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Bonus Code Bet365

Waarom een Bet365 bet builder gebruiken?

De Bet Builder is een geweldige manier om je weddenschap aan te passen. Voeg het aantal weddenschappen toe dat je wilt, kies de markten die voor jou het gunstigst zijn en plaats het allemaal in één gemakkelijke stap! Als alles er eenmaal goed uitziet- ben je klaar om weddenschappen te plaatsen.

Je kunt zelf zien wat je weddenschap heeft gedaan hebben door naar Mijn Overzicht te gaan.

Bet Builder Tips

  • De bet builder is beschikbaar voor alle voetbalwedstrijden. Kijk daarom goed welke wedstrijden je wilt gebruiken
  • De odds kunnen flink oplopen. Let op hoe hoger de odds, hoe kleiner de kans
  • Er zijn algemene voorwaarden van toepassing. Lees deze voordat je een voetbalweddenschap gaat bouwen.