Manchester City tegen Real Madrid: Wedden voorbeschouwing en odds

In de eerste halve finale van de UEFA Champions League nemen twee van Europas zwaargewichten het dinsdagavond in het Etihad Stadium op tegen elkaar. Het Manchester City van Pep Guardiola ontvangt de Spaanse koploper Real Madrid. De Spaanse giganten zijn nog altijd de recordkampioen met maar liefst 13 Champions League titels. Beide ploegen stonden vorig seizoen ook in de halve finale, toen was FC Chelsea te sterk voor Real over twee wedstrijden. Man City was vorig seizoen verliezend finalist, beide teams zullen minimaal de finale willen bereiken, maar wie heeft de beste kaarten volgens de bookmakers?

Manchester city speler kevin de bruyne en trainer guardiola in aanloop naar Champions League
© VoetbalVandaag Images | 25-04-2022 12:58

Laatste Resultaten Manchester City en Real Madrid

We zijn beland in de beslissende fase van alle competities en topclubs als City of Real strijden op meerdere vlakken voor de prijzen. Naast de halve finale Champions League staat Manchester City op de eerste plaats van de stand Premier League. City is in een spannende strijd betrokken met Liverpool. De clubs ontlopen elkaar weinig en het is dan ook ongekend spannend wie de titel wint. Tien dagen geleden nog wist Liverpool met 2-3 te winnen in het Etihad Stadion en Man City uit de FA Cup te stoten. Maar The Cityzens hebben zich met twee overtuigende overwinningen in de Premier League goed hersteld.

Real Madrid kwam in de Copa del Rey niet verder dan de kwartfinales maar staat in de competitie maar liefst 15 punten voor op FC Barcelona en Sevilla FC. Wat dat betreft kunnen Los Blancos zich volledig richten op het behalen van opnieuw een finale in de Champions League. Maar dan zal het eerst over twee wedstrijden moeten aantonen dat het beter is dan City. Real mag dan in de stand La Liga bovenaan staan, de laatste weken lijkt het toch allemaal wat moeizamer te gaan. Al hebben ze de laatste vier wedstrijden de maximale score van 12 punten behaald zijn ze een paar keer erg goed weggekomen. Mogelijk dat de 0-4 verlies tegen Barcelona de ploeg toch wat onzeker heeft gemaakt.

Onderling resultaat Manchester City vs. Real Madrid

In de Europese wedstrijden van de Champions League gaan Manchester City en Real Madrid wel heel erg gelijk op. De clubs hebben zes keer eerder tegen elkaar gespeeld. Daarvan wonnen beide ploegen er twee en werd er twee keer gelijk gespeeld. In totaal werd door allebei de teams zeven keer een doelpunt gemaakt.

De laatste keer dat Manchester City en Real Madrid tegenover elkaar stonden was in het seizoen 2019/20. Over twee wedstrijden was Manchester duidelijk de beter met twee 2-1 overwinningen.Bookmaker odds Manchester City tegen Real Madrid

Voor deze wedstrijd zijn de bookmakers unaniem in het kiezen van een favoriet. Manchester krijgt van Bet365 een 69% kan om thuis de eerste wedstrijd in halve finales Champions League te winnen. De odds bij deze kansberekening komen op 1.45. Een gelijk spel komt volgens Jacks Sports op 20.8% kans met odds van 4.80. Dan blijft er nog een kleine kans over dat Real met de winst er vandoor gaat. Volgens Holland Casino is dat 14.3%, je krijgt 7.00 odds voor deze weddenschap.

manchester city wint
Speelbewust 18+
gelijkspel
Speel bewust 18+
Real Madrid wint
Speel bewust 18+

Bet boosts en specials van bookmakers

Zoals iedere speelronde hebben bookmakers voor de Champions League extra hoge odds in petto, wie zetten we mooie opties van Bet365 Nederland voor je op een rij:

  • Real Madrid 2-1 juiste uitslag - was 19.00 - is nu 23.00

  • Karim Benzema maakt 2 of meer doelpunten - was 15.00 - is nu 19.00

  • Mota Bernardo Silva scoort - was 3.10 - is nu 4.00

  • Kevin de Bruyne meer dan 0.5 assists - was 3.25 - is nu 3.75

Om deze extra hoge odds te spelen hoef je alleen een bet365 account aan te maken. Iedere speler krijgt hetzelfde voordeel.

Wil je leren weddden op voetbal begin dan bij het lezen van onze voetbalwedden beginners instructies. Speel verstandig en alleen met geld dat je kunt missen. Speel bewust en 18+.