WK op tv: Oranje vecht voor kwartfinale-ticket tegen de VS

Het Nederlands elftal staat zaterdag in de achtste finale van het WK tegenover de Verenigde Staten. Kunnen de manschappen van Louis van Gaal een positief vervolg geven aan hun jacht op de wereldtitel? Lees hier waar je Nederland - Amerika live ziet!

Memphis Depay in actie namens Nederland tegen Qatar
© PROSHOTS | 02-12-2022 15:00

Kijk Nederland - Amerika live

Door de 2-0 zege op Qatar plaatste het Nederlands elftal zich als groepswinnaar voor de achtste finale van het WK. Daarin wacht de Oranje Leeuwen een wedstrijd tegen de Verenigde Staten, dat ongeslagen tweede werd in poule B. De eerste knock-outwedstrijd van het WK begint om 16:00 uur en is live te zien op NPO 1 en de website van de NPO en de NOS.

Kijk Argentinië - Australië live

Om 20:00 uur komt met Argentinië één van de titelfavorieten in actie. De ploeg van Messi en co speelt tegen Australië, dat zich knap ten koste van Denemarken plaatste voor de volgende ronde. Je ziet Argentinië - Australië live op NPO 1 en de website van de NPO en de NOS.

Tv-gids WK 2022 (3-12)

Zet live in op Nederland - USA en ontvang een Free Bet!

Bookmaker Jack's heeft een mooie promotie in huis rondom de wedstrijd tegen Amerika. Alle spelers van 24 jaar of ouder die een LIVE weddenschap plaatsen op Nederland - VS ontvangen namelijk een €5 Free Bet! De weddenschap moet een minimale odd van 1.40 hebben en je dient minstens €10 in te zetten.

Ontvang Free Bet van €5 als je inzet op Nederland - Amerika

WK op tv vandaag

Speciaal voor het WK hebben wij een WK tv-gids voor jou samengesteld. In het schema zie je in één oogopslag welke WK-wedstrijden er vandaag en de komende dagen op het programma staan. In de gids zie je de uitzendtijden van NPO1, maar de wedstrijden worden ook uitgezonden op onder meer ZDF (Duitsland), VRT (België) en BBC (Engeland).