WK op tv: Oranje sluit groepsfase af tegen Qatar

Nederland speelt dinsdag tegen Qatar haar laatste groepswedstrijd op het WK 2022. Om de knock-outfase van het WK te bereiken heeft de ploeg van Louis van Gaal genoeg aan een gelijkspel of overwinning. Lees hier waar je Nederland - Qatar live ziet!

Andries Noppert, keeper van Heerenveen en Oranje
© PROSHOTS | 29-11-2022 06:00

Vanaf vandaag zijn er geen wedstrijden meer om 11:00 uur op het WK voetbal. De laatste groepswedstrijden in de poules worden allemaal tegelijk afgewerkt. Nederland - Qatar en Ecuador - Senegal beginnen daarom allebei om 16:00 uur. Het duel van de Oranje leeuwen zie je live op NPO 1 en Ecuador - Senegal wordt live uitgezonden op NPO 2. Ook in poule B wordt dinsdag bepaald wie er doorstromen naar de knock-outfase van het WK. Om 20:00 uur staan Wales - Engeland (NPO 1) en Iran - Verenigde Staten (NPO 3) op het programma.

TV-gids 29-11

Pak 50 keer je inzet als Oranje wint van Qatar

Jack's heeft een mooie boosted odd in huis voor de laatste groepswedstrijd van het Nederlands elftal. Bij de bookmaker pakken alle nieuwe spelers van 24 jaar en ouder liefst vijftig keer hun inzet als Oranje wint van Qatar. Lees hier meer over de fraaie welkomstactie van Jack's.

50 keer je inzet als Nederland wint van Qatar

WK op tv vandaag

Speciaal voor het WK hebben wij een WK tv-gids voor jou samengesteld. In het schema zie je in één oogopslag welke WK-wedstrijden er vandaag en de komende dagen op het programma staan. In de gids zie je de uitzendtijden van NPO1, maar de wedstrijden worden ook uitgezonden op onder meer ZDF (Duitsland), VRT (België) en BBC (Engeland).