WK op tv: Messi en Argentinië uit op eerherstel, Frankrijk tegen angstgegner Denemarken

Zaterdag staat speeldag zeven van het WK alweer op het programma. Voor Argentinië is het na de blamage tegen Saoedi-Arabië do or die tegen Mexico, terwijl met Frankrijk nog een andere titelfavoriet in actie komt. Verder staan er nog twee wedstrijden op het programma in Qatar. Lees hier waar je het allemaal live ziet!

Lionel Messi in actie voor Argentinië
© PROSHOTS | 26-11-2022 06:00

Argentinië had zich ongetwijfeld een andere start van het WK voorgesteld. De Zuid-Amerikanen verloren pijnlijk van Saudi-Arabië en mogen nog vol aan de bak in de strijd voor de knock-outfase. Zaterdag spelen Messi en co om 20:00 uur de clash tegen Mexico. Frankrijk wacht om 17:00 uur een wedstrijd tegen Denemarken, dat eerder dit jaar twee keer te sterk was voor Les Bleus. Kunnen de Denen opnieuw stunten? Verder staan ook Tunesië - Australië (11:00) en Polen - Saudi-Arabië (14:00) op het programma. Je ziet het allemaal live op NPO1.

TV-gids 26-11

Beantwoord acht WK-vragen goed en win €25.000!

Om jouw WK-ervaring nog mooier te maken heeft Jack's een speciale actie in huis: Jack's Pot! Beantwoord alle acht vragen rondom WK-wedstrijden van een dag goed en win liefst €25.000. Ook vanaf drie goede antwoorden val je al in de prijzen. Lees hier meer over Jack's Pot!

Jack's Pot

WK voetbal op tv vandaag

Speciaal voor het WK hebben wij een WK tv-gids voor jou samengesteld. In het schema zie je in één oogopslag welke WK-wedstrijden er vandaag en de komende dagen op het programma staan. In de gids zie je de uitzendtijden van NPO1, maar de wedstrijden worden ook uitgezonden op onder meer ZDF (Duitsland), VRT (België) en BBC (Engeland).