WK op tv: Kroatië - Japan en Brazilië - Zuid-Korea

Met Nederland, Argentinië, Frankrijk en Engeland hebben inmiddels vier landen zich geplaatst voor de kwartfinale van het WK. Maandag strijden Kroatië, Japan, Brazilië en Zuid-Korea ook voor een ticket voor de volgende ronde. Lees hier waar je de wedstrijden live ziet!

Luka Modric (Real Madrid) in actie namens Kroatië
© PROSHOTS | 05-12-2022 10:04

Japan is een van de grootste verassingen dit WK. De ploeg van oud Eredivisiespeler Ritsu Doan kroonde zich door zeges op Spanje en Duitsland tot groepswinnaar van poule E. Om 16:00 uur treedt Japan aan tegen Kroatië, dat tweede werd achter Marokko. Om 20:00 uur speelt Brazilië tegen Zuid-Korea, dat zich door een zege op Portugal knap plaatste voor de kwartfinale. Je ziet Japan - Kroatië en Brazilië - Zuid-Korea live op NPO1 en de website van NOS.

WK 2022 tv-gids 5-12

Wedden op Japan - Kroatië en Brazilië - Zuid-Korea

Bij Jack's maak je iedere speeldag kans op prachtige prijzen. Zo maak je met de promotie Jack's Pot kans op liefst €25.000. Maar ook staan er bij Jack's Specials dagelijks interessante verhoogde noteringen klaar. Voor een assist van Modric pak je bijvoorbeeld 6.25 keer je inzet en als er Richarlison scoort en wint met Brazilië zie je 3.50 keer je inleg terug.

WK op tv vandaag

Speciaal voor het WK hebben wij een WK tv-gids voor jou samengesteld. In het schema zie je in één oogopslag welke WK-wedstrijden er vandaag en de komende dagen op het programma staan. In de gids zie je de uitzendtijden van NPO1, maar de wedstrijden worden ook uitgezonden op onder meer ZDF (Duitsland), VRT (België) en BBC (Engeland).