WK op tv: hier zie je Marokko - Portugal en Frankrijk - Engeland live!

Zaterdag staan de laatste twee kwartfinales van het WK op het programma. Marokko hoopt 's middags tegen Portugal opnieuw te stunten en de dag wordt besloten met de kraker Frankrijk - Engeland. Lees hier waar je de wedstrijden live ziet!

Kylian Mbappé, speler van PSG en Frankrijk
© PROSHOTS | 09-12-2022 22:00

Kijk Marokko - Portugal live

Marokko is de grote verrassing van het WK. De Leeuwen van de Atlas kroonden zich tot ongeslagen groepswinnaar in de poule met Kroatië, België en Canada, waarna Spanje in de achtste finale met penalty's naar huis werd gestuurd. Om 16:00 uur wacht de ploeg van Ziyech, Amrabat en Mazraoui een affiche met Portugal. Kunnen de Afrikanen opnieuw stunten? Je ziet het live op NPO 1 en een livestream op NOS.nl.

Kijk Frankrijk - Engeland live

Frankrijk - Engeland is het affiche dat eruit springt in de kwartfinales van het WK. De regerend wereldkampioen rekende in de vorige ronde eenvoudig af met Polen, terwijl Engeland eenvoudig van Senegal won. Wie van deze grootmachten plaatst zich voor de halve finale? Je ziet het om 20:00 uur live op NPO 1 of via de livestream van de NOS.

WK tv-gids 10-12

Odds tot 8 keer je inleg bij Jack's

Met Jack's Specials heeft Jack's iedere speeldag interessante odds klaarstaan. Zo pak je 2.25 keer je inleg als Bruno Fernandes scoort of een assist geeft bij Marokko - Portugal. Ook voor Frankrijk - Engeland staan mooie quoteringen klaar. Als Mbappé minimaal twee goals maakt, zie je liefst acht keer je inleg terug!

WK live op tv vandaag

Speciaal voor het WK hebben wij een WK tv-gids voor jou samengesteld. In het schema zie je in één oogopslag welke WK-wedstrijden er vandaag en de komende dagen op het programma staan. In de gids zie je de uitzendtijden van NPO1, maar de wedstrijden worden ook uitgezonden op onder meer ZDF (Duitsland), VRT (België) en BBC (Engeland).