WK op tv: hier kijk je live naar Brazilië en Portugal

Maandag vervolgen Brazilië en Portugal hun WK-missie. De Goddelijke Kanaries, één van de favorieten voor de eindzege, spelen tegen Zwitserland en Portugal treedt aan tegen Uruguay. Verder staan er nog twee wedstrijden op het programma in Qatar. Lees hier waar je de wedstrijden live ziet!

Richarlison viert zijn goal tegen Servië op het WK 2022
© PROSHOTS | 28-11-2022 06:00

De verwachtingen voor Brazilië op het WK zijn zoals gewoonlijk torenhoog voor het WK. Supporters van de Seleçao nemen niet genoegen met minder dan de eerste plaats. Die missie moet worden voortgezet tegen Zwitserland (17:00). Portugal, dat de openingswedstrijd met 3-2 won van Ghana, wacht om 20:00 uur een clash met Uruguay. Verder staan ook Kameroen - Servië en Zuid-Korea - Ghana op het programma. Je ziet de wedstrijden allemaal live op NPO1.

tv-gids 28-11

Jack's Pot: beantwoord de WK-vragen goed en win €25.000!

Om jouw WK-ervaring nog mooier te maken heeft Jack's een speciale actie in huis: Jack's Pot! Beantwoord alle acht vragen rondom WK-wedstrijden van een dag goed en win liefst €25.000. Ook vanaf drie goede antwoorden val je al in de prijzen. Lees hier meer over Jack's Pot!

Jack's Pot

WK op tv vandaag

Speciaal voor het WK hebben wij een WK tv-gids voor jou samengesteld. In het schema zie je in één oogopslag welke WK-wedstrijden er vandaag en de komende dagen op het programma staan. In de gids zie je de uitzendtijden van NPO1, maar de wedstrijden worden ook uitgezonden op onder meer ZDF (Duitsland), VRT (België) en BBC (Engeland).