WK op tv: beslissingen vallen in poules Frankrijk en Argentinië

Woensdag worden de laatste groepswedstrijden in poule C en D gespeeld. Regerend wereldkampioen Frankrijk speelt tegen Tunesië en Argentinië neemt het op tegen Polen. Lees hier waar je de wedstrijden live ziet!

Lionel Messi juicht na zijn goal tegen Mexico
© PROSHOTS | 30-11-2022 06:00

Frankrijk is door de 2-1 zege op Denemarken al verzekerd van een plekje in de knock-outfase van het WK. Woensdag nemen Mbappé en co het om 16:00 uur op tegen Tunesië (NPO 2), dat zo goed al zo goed als zeker is uitgeschakeld. De andere wedstrijd in poule C gaat tussen Denemarken en Australië (NPO 1), die vechten voor een ticket voor de knock-outfase.

In groep D kan het nog alle kanten op: ieder team kan nog door. Het Argentinië van Lionel Messi neemt het om 20:00 uur op tegen Polen (NPO 1) en tegelijkertijd speelt Mexico tegen Saudi-Arabië (NPO 3).

TV-gids WK 2022 30-11

Jack's Pot: beantwoord de WK-vragen goed en win €25.000!

Om jouw WK-ervaring nog mooier te maken heeft Jack's een speciale actie in huis: Jack's Pot! Beantwoord alle acht vragen rondom WK-wedstrijden van een dag goed en win liefst €25.000. Ook vanaf drie goede antwoorden val je al in de prijzen. Lees hier meer over Jack's Pot!

Jack's pot

WK op tv vandaag

Speciaal voor het WK hebben wij een WK tv-gids voor jou samengesteld. In het schema zie je in één oogopslag welke WK-wedstrijden er vandaag en de komende dagen op het programma staan. In de gids zie je de uitzendtijden van NPO1, maar de wedstrijden worden ook uitgezonden op onder meer ZDF (Duitsland), VRT (België) en BBC (Engeland).