Stunt Marokko ook tegen Frankrijk? Je ziet het hier live!

Woensdag strijden Marokko en Frankrijk om het laatste felbegeerde finaleticket voor het WK 2022. Zit er een nieuwe stunt in voor de ploeg van Amrabat en Ziyech of maken de Fransen hun favorietenrol waar? Lees hier waar je Marokko - Frankrijk live ziet!

Sofyan Amrabat, middenvelder van Marokko
© PROSHOTS | 14-12-2022 06:00

Kijk Marokko - Frankrijk live

Marokko beleeft het toernooi van haar leven dit WK. Door de 1-0 zege op Portugal is het de eerste Afrikaanse ploeg ooit die zich schaart bij de laatste vier op het wereldkampioenschap. Woensdag neemt Marokko het op tegen Frankrijk, dat na de zege op Engeland weer een stapje dichter bij titelprolongatie is. Je ziet Marokko - Frankrijk live op NPO1 of via NOS.nl.

WK tv-gids: Marokko - Frankrijk (14-12)

Speel mee met Jack's Pot en maak kans op €25.000!

Jack's heeft iets nieuws: Jack's Pot. In Jack's Pot krijg je acht vragen voorgelegd over één of meerdere WK-wedstrijden. Beantwoord je alle vragen goed, dan win je liefst €25.000! Maar ook bij drie goede antwoorden val je al in de prijzen.

Jack's Pot

WK live op tv vandaag

Speciaal voor het WK hebben wij een WK tv-gids voor jou samengesteld. In het schema zie je in één oogopslag welke WK-wedstrijden er vandaag en de komende dagen op het programma staan. In de gids zie je de uitzendtijden van NPO1, maar de wedstrijden worden ook uitgezonden op onder meer ZDF (Duitsland), VRT (België) en BBC (Engeland).