WK-avontuur begint voor Nederland: ruim vier keer je inzet bij JACKS.NL!

De Oranje Leeuwinnen beginnen zondag 23 juli aan hun eerste wedstrijd op het WK 2023. Bookmaker JACKS.NL heeft een aantal interessante odds in petto voor Nederland - Portugal. Speel mee en pak tot wel 4.35 keer je inzet!

Lieke Martens, aanvaller van het Nederlands Elftal
© PROSHOTS | 20-07-2023 08:00
  • Tip: Er vallen 4 of meer doelpunten (2.75)
  • Longshot: Er vallen 5 of meer doelpunten (5.20)
  • Tip: Martens scoort (2.18)
  • Tip: Beerensteyn scoort (2.23)
  • Tip: Er vallen 4 of meer goals en Beerensteyn scoort (4.35)

Nederland favoriet volgens JACKS.NL

Nederland bezet plek negen op de FIFA-wereldranglijst. Portugal is in die ranking terug te vinden op de 21e plek. Beide landen stonden op het EK van 2022 ook al tegenover elkaar in de groepsfase. Het werd een spectaculaire wedstrijd die bol stond van doelpunten. Oranje gaf een 2-0 voorsprong uit handen, maar wist uiteindelijk toch nog met 3-2 te winnen. Kijkend naar de quoteringen geeft JACKS.NL Nederland nu opnieuw de favorietenrol. Op een overwinning van Nederland staat een quotering van 1.43 en bij een zege van Portugal pak je 6.75 keer je inleg uitbetaald.

Veilig en betrouwbaar

Oranje doelpuntenmachine draait op volle toeren

De ploeg van Andries Jonker kan met vertrouwen naar het eerste groepsduel toewerken. Oranje scoorde in drie van de laatste vier namelijk minstens vier keer! Het werd 0-4 tegen Oostenrijk, 4-1 tegen Polen en zelfs 5-0 tegen België. Aangezien er vorig jaar tegen Portugal ook vijf goals vielen, is het niet onvoorstelbaar dat het affiche opnieuw een doelpuntenspektakel wordt. Vallen er vier of meer goals, dan zie je je inzet 2.75 keer uitbetaald. Ga je zelfs voor minstens vijf goals? Dan krijg je je inzet 5.20 keer terug!


Nederland heeft veel van de doelpunten in de laatste duels te danken aan Martens en Beerensteyn. Martens was in vier van de laatste vijf wedstrijden trefzeker en werkt in topvorm toe naar het duel met Portugal. Scoort de heldin van het EK 2017 opnieuw, dan pak je 2.18 keer je inleg. Ook Beerensteyn heeft het de laatste interlands flink op de heupen met vier goals in de laatste vier wedstrijden. Op een nieuwe goal van de aanvalster staat een odd van 2.23.

Nederland - Portugal live op tv

Het WK wordt live uitgezonden door de NOS. Nederland - Portugal is zondag 23 juli om 09:30 uur live te zien op NPO1, NOS.nl en de NOS app. Lees hier meer over het WK 2023.