Kroatië en Argentinië strijden om finaleticket: hier zie je de wedstrijd live!

Dinsdag staan Kroatië en Argentinië tegenover elkaar in de halve finale van het WK. Is het eerste finaleticket voor Messi en co of is de eer net als in 2018 toebedeeld aan Kroatië? Lees hier waar je Kroatië - Argentinië live ziet!

Luka Modric, speler van Real Madrid en Kroatië
© PROSHOTS | 13-12-2022 06:00

Kijk Argentinië - Kroatië live

Toen Neymar vrijdag diep in de verlenging de openingsgoal scoorde tijdens Brazilië - Kroatië, leek het doek te vallen voor de ploeg van Modric. Maar door een goal in extremis en strafschoppen slaagde Kroatië er toch nog in topfavoriet Brazilië naar huis te sturen en de halve finale van het WK te bereiken. Daarin nemen de Europeanen het op tegen Argentinië, dat na strafschoppen won voor Nederland. Je ziet Kroatië - Argentinië live op NPO 1 en via een livestream op NOS.nl.

WK tv-gids: Kroatië - Argentinië

Pak 5.40 keer je inzet als Kroatië wint

Uiteraard kun je bij Jack's weer inzetten op deze wedstrijd. Zo pak je 1.84 keer je inleg als Argentinië in de reguliere speeltijd wint en staat er op een Kroatische zege zelfs een odd van 5.40. Bekijk het hele aanbod sportweddenschappen op de pagina van Jack's!

FREE BET TOT €100

WK live op tv vandaag

Speciaal voor het WK hebben wij een WK tv-gids voor jou samengesteld. In het schema zie je in één oogopslag welke WK-wedstrijden er vandaag en de komende dagen op het programma staan. In de gids zie je de uitzendtijden van NPO1, maar de wedstrijden worden ook uitgezonden op onder meer ZDF (Duitsland), VRT (België) en BBC (Engeland).