Hier zie je Marokko - Spanje en Portugal - Zwitserland live op het WK 2022!

Dinsdag staan de laatste wedstrijden van de achtste finales van het WK 2022 op het programma. Marokko treedt aan tegen Spanje en Portugal wacht een clash met Zwitserland. Lees hier waar je de wedstrijden live ziet!

Ziyech juicht na zijn goal voor Marokko
© PROSHOTS | 06-12-2022 06:00

Marokko plaatste zich knap als groepswinnaar voor de knock-outfase. De ploeg van Hakim Ziyech won van België en Canada en hield Kroatië knap op 0-0. Om 16:00 wacht de Leeuwen van de Atlas een interessante ontmoeting met Spanje. Ook het Portugal van Ronaldo komt in actie: zij spelen om 20:00 uur tegen Zwitserland. Je ziet beide wedstrijden live op NPO 1 en op een livestream op de website van de NOS.

WK 2022 tv-gids 6-12

Doe mee met Jack's Pot en maak kans op €25.000!

Jack's heeft iets nieuws: Jack's Pot. In Jack's Pot krijg je acht vragen voorgelegd over één of meerdere WK-wedstrijden. Beantwoord je alle vragen goed, dan win je liefst €25.000! Maar ook bij drie goede antwoorden val je al in de prijzen.

Jack's Pot

WK live op tv vandaag

Speciaal voor het WK hebben wij een WK tv-gids voor jou samengesteld. In het schema zie je in één oogopslag welke WK-wedstrijden er vandaag en de komende dagen op het programma staan. In de gids zie je de uitzendtijden van NPO1, maar de wedstrijden worden ook uitgezonden op onder meer ZDF (Duitsland), VRT (België) en BBC (Engeland).