Hier zie je de WK-wedstrijden van het Nederlands Elftal live!

Zondag 20 november barst het WK voetbal los met het affiche Qatar - Ecuador. Een dag later komt ook het Nederlands Elftal in actie op het grootste voetbalevenement ter wereld. Lees hier waar, wanneer en hoe je de verrichtingen van de Oranje leeuwen op de voet volgt!

Virgil van Dijk (Liverpool)
© PROSHOTS | 15-11-2022 11:20

De uitzendrechten van het WK 2022 liggen bij de NOS. Dat betekent dat de wedstrijden op tv voornamelijk live te volgen zullen zijn op NPO1. Maar ook op andere platforms hoef je niks te missen van het WK. Zo zendt de website van de NOS livestreams van de wedstrijden uit en wordt ook op de radio aandacht geschonken aan het mondiale eindtoernooi. Bekijk het WK-speelschema hier.

Nederlands elftal op tv

Nederland trapt haar eerste WK in acht jaar dus op maandag 21 november af. De wedstrijd tegen Senegal is vanaf 17:00 live te zien op NPO1, een uitgebreide voorbeschouwing is vanaf 16:10 te volgen. Na de openingswedstrijd treedt Nederland op vrijdag 25 november om 17:00 aan tegen Ecuador. De manschappen van Louis van Gaal besluiten de groepsfase met een wedstrijd tegen Qatar op dinsdag 29 november om 16:00. Deze wedstrijden zie je allemaal live op NPO1.

Eerder schreven we al over de tegenstanders van Oranje in de groepsfase. Lees hier meer over onze opponenten in Qatar!

Frenkie de Jong (Barcelona) en Daley Blind (Ajax)

Quoteringen Oranje op het WK

Wie zijn WK-ervaring nog leuker wil maken en graag een gokje waagt, kan terecht bij Jack's. Naast dat je kan wedden op elke wedstrijd, heeft de bookmaker ook een aantal interessante outrights klaarstaan. Zo pak je veertien keer je inleg als Oranje zich tot wereldkampioen kroont. Voor een plekje bij de top twee of drie pak je respectievelijk 6.50 en 4.00 keer je inzet. Daarnaast kan je bij Jack's onder meer inzetten op de topscorer, assistkoning en de beste speler van het toernooi. Bekijk alle weddenschappen van Jack's voor het WK.

Veilig en betrouwbaar