Hier kijk je live naar Engeland - Senegal en Frankrijk - Polen op het WK 2022

Met Engeland - Senegal en Frankrijk - Polen staan er zondag weer twee fraaie affiches in de achtste finale van het WK 2022 op het programma. Maken Engeland en Frankrijk hun favorietenrol waar? Je leest hier op welke zender je geen minuut hoeft te missen van het WK!

WK 2022-topscorer Marcus Rashford in actie tegen Wales
© PROSHOTS | 04-12-2022 06:00

Kijk Engeland - Senegal live

Met ruime overwinningen op Iran en Wales en een gelijkspel tegen de VS plaatste Engeland zich als groepshoofd voor de achtste finale van het WK. Daarin mag het aantreden tegen Senegal, dat in poule A tweede werd achter Nederland. Je ziet Engeland - Senegal om 16:00 uur live op NPO 1.

Kijk Frankrijk - Polen live

Frankrijk sloot de groepsfase af met een domper. De ploeg van Deschamps verloor van Tunesië, maar plaatste zich ondanks dat als winnaar van poule D voor de achtste finales. Daar wacht een clash met Polen, dat uiteindelijk op basis van doelsaldo doorging naar de knock-outfase. Frankrijk - Polen begint om 20:00 uur en is live te zien op NPO 1.

TV-gids WK 2022: 4-12-2022

Jack's Pot: beantwoord acht WK-vragen goed en win €25.000!

Om jouw WK-ervaring nog mooier te maken heeft Jack's een speciale actie in huis: Jack's Pot! Beantwoord alle acht vragen rondom WK-wedstrijden van een dag goed en win liefst €25.000. Ook vanaf drie goede antwoorden val je al in de prijzen. Lees hier meer over Jack's Pot!

Jack's pot

WK op tv vandaag

Speciaal voor het WK hebben wij een WK tv-gids voor jou samengesteld. In het schema zie je in één oogopslag welke WK-wedstrijden er vandaag en de komende dagen op het programma staan. In de gids zie je de uitzendtijden van NPO1, maar de wedstrijden worden ook uitgezonden op onder meer ZDF (Duitsland), VRT (België) en BBC (Engeland).