Brazilië en Portugal spelen laatste groepswedstrijd: kijk het hier live!

Vrijdag staan alweer de laatste groepswedstrijden van het WK 2022 op het programma. Brazilië en Portugal hebben zich al geplaatst voor de knock-outfase, maar de strijd om de overige twee tickets ligt nog volledig open. Lees hier waar je de wedstrijden live ziet!

Vinicius Junior in actie namens Brazilië
© PROSHOTS | 02-12-2022 06:00

Portugal - Zuid-Korea en Ghana - Uruguay

Portugal mag zich na twee zeges alvast opmaken voor de achtste finale van het WK. Het is alleen nog even de vraag tegen wie de ploeg van Ronaldo in de volgende ronde speelt. Om groepswinst in eigen hand te houden moet er worden gewonnen van Zuid-Korea. Je ziet het duel om 16:00 uur live op NPO 2. Tegelijkertijd strijden Uruguay en Ghana om het andere ticket voor de knock-outfase. Na het bizarre WK-duel uit 2010, waarin Suarez er met een handsbal voor zorgde dat Uruguay zich plaatste voor de volgende ronde, zal Ghana er meer dan ooit op gebrand zijn te winnen. Je ziet het duel om 16:00 uur live op NPO 1.

Brazilië - Kameroen en Servië - Zwitserland

Ook om 20:00 uur wordt er gevoetbald. Het al geplaatste Brazilië verdedigt de koppositie in de poule tegen Kameroen (NPO 3) en Servië en Zwitserland vechten om het andere ticket voor de achtste finale. Wie trekt er aan het langste eind? Je ziet het om 20:00 uur live op NPO 1.

WK 2022 tv-gids 2-12

Pak 50 keer je inzet als Brazilië wint van Kameroen!

Om jouw WK-ervaring nog mooier te maken heeft Jack's een mooie promotie in huis. Alle nieuwe spelers van 24 jaar en ouder krijgen namelijk vijftig keer hun inzet uitbetaald als Brazilië wint van Kameroen. Volg onderstaande stappen om in aanmerking te komen voor deze actie.

  1. Registreer je bij Jack's (alleen spelers die zich na 30 november 12:00 hebben aangemeld komen in aanmerking).
  2. Stort minimaal €10 en claim je boosted odd van 50.
  3. Zet vòòr 2 december 19:30 bij de wedstrijd Brazilië - Kameroen in op 'Brazilië wint binnen reguliere speeltijd'. Let op: je kunt maximaal €1 inzetten.
50 keer je inzet als Brazilië wint van Kameroen

WK op tv vandaag

Speciaal voor het WK hebben wij een WK tv-gids voor jou samengesteld. In het schema zie je in één oogopslag welke WK-wedstrijden er vandaag en de komende dagen op het programma staan. In de gids zie je de uitzendtijden van NPO1, maar de wedstrijden worden ook uitgezonden op onder meer ZDF (Duitsland), VRT (België) en BBC (Engeland).