België, Duitsland en Spanje in actie op het WK: kijk het hier live!

Woensdag staan de laatste affiches in groep E en F op het programma op het WK 2022. België speelt een cruciale wedstrijd tegen Kroatië, terwijl het in de poule van Spanje en Duitsland ook nog alle kanten op kan. Lees hier waar je de wedstrijden live ziet!

Thibaut Curtois, keeper van België
© PROSHOTS | 01-12-2022 06:00

Na de nederlaag tegen Marokko staat België op de rand van uitschakeling op het WK 2022. De Rode Duivels moeten om 16:00 uur tegen het sterke Kroatië (NPO 1) nog flink aan de bak om zich te plaatsen voor de knock-outfase van het mondiale eindtoernooi. Op datzelfde tijdstip neemt Marokko het op tegen Canada (NPO 2).

Ook in groep E is het nog erg spannend. Spanje speelt om 20:00 uur tegen Japan (NPO 1) en Duitsland neemt het op tegen Costa Rica (NPO 3). Alle landen in de poule maken nog kans op een ticket voor de achtste finale van het WK.

TV-gids WK 2022 (1-12)

Doe mee met Jack's Pot en maak kans op €25.000!

Jack's heeft iets nieuws: Jack's Pot. In Jack's Pot krijg je acht vragen voorgelegd over één of meerdere WK-wedstrijden. Beantwoord je alle vragen goed, dan win je liefst €25.000! Maar ook bij drie goede antwoorden val je al in de prijzen.

Jack's Pot

WK op tv vandaag

Speciaal voor het WK hebben wij een WK tv-gids voor jou samengesteld. In het schema zie je in één oogopslag welke WK-wedstrijden er vandaag en de komende dagen op het programma staan. In de gids zie je de uitzendtijden van NPO1, maar de wedstrijden worden ook uitgezonden op onder meer ZDF (Duitsland), VRT (België) en BBC (Engeland).