Voetbalvoorspellingen van Voetbal Vandaag 17-01-2022

Jajajajaja, ook vandaag wordt er weer lekker gevoetbald in meerdere competities. En dus heeft het Voetbal Vandaag algoritme weer overuren gedraaid, met als resultaat maar liefst 4 voetbal voorspellingen die jij kunt inzetten als single, of als combi-weddenschap. In dit artikel gaan we specifiek in op deze voorspellingen en kom jij te welke welke bookmaker de beste odds aanbiedt voor deze wedstrijden.

SSC Napoli speler Dries Mertens zit op de grond in de Serie A wedstrijd tegen UC Sampdoria
© VoetbalVandaag Images | 17-01-2022 15:15

De voetbaltips vandaag hebben betrekking op twee wedstrijden uit de Italiaanse Serie A en twee duels van eigen bodem, namelijk uit de standaard enerverende Keuken Kampioen Divisie. Let's go!

Bologna FC - SSC Napoli: 2

We beginnen met een mooie odd van maar liefst 1.91 voor winst van SSC Napoli, dat afreist naar het karakteristieke Stadio Renato Dall'Ara van Bologna FC. De thuisploeg wordt door het algoritme een kans van 23,8% toebedeeld om deze wedstrijd te winnen. Die uitkomst wordt mede vormgegeven door het feit dat men in eigen huis slechts 5 van de 10 wedstrijden won.

Het Bologna FC van Siniša Mihajlović bezet de 13e plaats in de competitie. Tegenstander SSC Napoli reist af als nummer 3 in de Serie A. De club van Dries Mertens is bezig aan niet zo'n fraaie reeks. In de laatste 5 wedstrijden werd er 2 keer gewonnen. Wat zorgen baart, is dat men in Napels het scoren verleerd lijkt te zijn. In de laatste 5 duels scoorde SSC Napoli maar 3 doelpunten.

Desondanks moet de ommekeer ooit komen en het algoritme van Voetbal Vandaag denkt dat dit vandaag zal zijn. Voor elke euro die jij inzet, staat een odd van 1.95. Als we dit vertalen in de procentuele kans dat de Napolitanen winnen, komt dat uit op 51,3 procent.

FC Dordrecht - Jong AZ: 2

Dan gaan we verder met een hele dikke odd van maar liefst 2.25 voor winst van Jong AZ, op bezoek bij de nummer laatst in de Keuken Kampioen Divisie stand: FC Dordrecht.

Jong AZ staat momenteel 15e en wacht al 11 wedstrijden op een overwinning. Hoe ze presteren in uitwedstrijden? Wel, slechts 2 van de 9 uitwedstrijden werden winnend afgesloten. Dat biedt niet veel hoop. Desondanks geeft het algoritme van Voetbal Vandaag een procentuele winkans voor Jong AZ, die uitkomst op 45,2 procent.

Anderszijds speelt het tegen een FC Dordrecht, dat maar 1 van de 10 thuiswedstrijden wist te winnen. De kans dat 'Dordt' vanavond wint, wordt procentueel op 32,3 ingeschat en levert een odd op van 3.10.

Jong Ajax - FC Den Bosch: 1

Eindelijk een prognose van een thuisoverwinning. Jong Ajax neemt het als nummer 5 in de competitie op tegen het kwakkelende FC Den Bosch, dat de 11e plek op de ranglijst bezet.

Jong Ajax is uitstekend in vorm. De Amsterdamse formatie heeft al 12! wedstrijden niet meer verloren. De tegenstander van vanavond kan minder overtuigende cijfers overleggen. In de laatste 5 wedstrijden won FC Den Bosch niet een keer.

Het algoritme schat de kans op een thuisoverwinning in op maar liefst 69,4%, wat zich vertaalt in een odd van 1.44. Dat lijkt bijna een 'zekerheidje', al weet je het in het voetbal nooit.

ACF Fiorentina - Genoa CFC: 1

De laatste voorspelling die uit onze glazen bol komt, is het eindresultaat van ACF Fiorentina tegen Genoa CFC. De thuisploeg krijgt maar liefst 71,4 procent kans om de wedstrijd te winnen. Daarvoor staat een quotering van 1.40.

ACF Fiorentina staat momenteel op de 8e plaats in de stand, met 32 punten uit 20 wedstrijden. In de voorgaande competitiewedstrijd liep de ploeg tegen een 4-0 nederlaag aan bij Torino.

Genoa CFC bezet de 19e en daarmee voorlaatste plek op de ranglijst. Met slechts 1 overwinning in 21 wedstrijden, lijkt degradatie bijna onafwendbaar. De kans dat er vanavond een uitzege wordt geboekt, lijkt nihil. Er staat in ieder geval een kans van 12,5% voor.

Inzetten bij bookmakers op deze wedstrijden

Zit er een voetbaltip, of misschien meerdere tips bij die jou aanspreken? Dat is mooi, want daarvoor doen wij het. Als jij wilt gaan inzetten op deze wedstrijden, dan heb jij daarvoor een bookmaker nodig.

Maar hoe weet je nu bij welke betting site je het best kunt inzetten? Kijk, elke voorspelling kun je afzonderlijk aanklikken voor meer informatie over het duel. Bij de meest gespeelde weddenschappen inclusief slagingskansen, zie jij de odds en logo's staan van meerdere bookies. Dit zijn Bet365 en sinds enkele dagen zijn de quoteringen van Jack's ook beschikbaar. De bookmaker waarvan het logo achter een odd staat, biedt simpelweg de hoogste quotering.

Je doet er dus verstandig aan om, als jij wilt inzetten, die betting site daarvoor te gebruiken. Daarmee verzeker je jezelf immers van de hoogste uitbetaling als je bet succesvol uitpakt.

Kun je accounts bij meerdere bookies hebben? Sure, dat wordt zelfs aangeraden door experts. Daarmee beperk je jezelf namelijk niet en kun je altijd profiteren van de hoogste odds.

Gebruik de exclusieve Voetbal Vandaag bonuscode VVBONUS

Heb jij nog geen betting account of wil jij dus meer mogelijkheden hebben met betrekking tot de beste odds, dan hebben wij een exclusieve Bet365 bonuscode voor je, waarmee jij recht hebt op een heerlijke welkomstbonus. Voer hiervoor op de eerste pagina bij jouw registratie het woord VVBONUS in, met hoofdletters.

Livestreams kijken

Als jij geen ESPN of Ziggo hebt en toch graag een van bovenstaande wedstrijden wilt kijken, wees je er dan van bewust dat je wij een livestream voetbal gids aanbieden, waarin jij kunt zien welke livestreams er gratis worden aangeboden en op welk tijdstip.