België, Spanje en Kroatië in actie: 21 keer je inzet met deze wedcombo!

De eerste interlandperiode van 2023 wordt dinsdag afgesloten met een paar interessante wedstrijden. Zo ontvangt Turkije Kroatië en gaat Spanje op bezoek bij Schotland. Maar de absolute kraker is Duitsland - België. Met een combinatie van onderstaande wedtips pak je liefst 21 (!) keer je inzet bij Jack's!

Romelu Lukaku, spits van België en Internazionale
© PROSHOTS | 28-03-2023 07:00

Duitsland - België: Lukaku scoort (4.20)

Romelu Lukaku begon de interlandperiode bij België vrijdag sterk. De spits van Internazionale was met drie treffers van grote waarde voor de 0-3 overwinning van de Rode Duivels op Zweden. Daarmee beleefde België een droomstart van de EK-kwalificatiecampagne. Dinsdag gaat de topscorer aller tijden van onze zuiderburen op bezoek bij Duitsland. Is Lukaku dan opnieuw trefzeker, dan pak je 4.20 keer je inzet.

Free Bet tot €100!

Schotland - Spanje: Joselu scoort (2.90)

Ook Joselu kende een lekkere start van de interlandperiode. De aanvaller werd met zijn 32 jaar de oudste debutant ooit van Spanje. Daarin was hij meteen belangrijk voor de zuid-Europeanen; hij maakte namelijk twee goals in de 0-3 zege op Noorwegen. In hun vervolg op kwalificatie voor het EK 2024, gaat Spanje dinsdag op bezoek bij Schotland. Scoort Joselu opnieuw, dan pak je 2.95 keer je inleg.

Turkije - Kroatië: Beide teams scoren (1.78)

In groep D van de EK-kwalificatie staan Turkije en Kroatië tegenover elkaar. Turkije won, mede door een goal van Feyenoord-aanvoerder Kökçü, met 1-2 van Armenië. Kroatië lukte het niet om de campagne met een overwinning te starten. De halve finalist van het WK stond lange tijd voor tegen Wales, maar in de slotsecondes maakten de Britten alsnog de gelijkmaker. Daardoor is de druk voor het duel met Turkije nog wat groter geworden. Kroatië scoorde vier keer in de laatste zes wedstrijden. Turkije scoorde zelfs in de laatste negentien (!) wedstrijden. Zijn beide ploegen dinsdag opnieuw trefzeker?

21 keer je inleg met deze wedcombo