Viaplay Nederland: Ontvang heel 2022 voor slechts 99 euro

Viaplay Nederland is de perfecte oplossing voor al je entertainment behoeften. Je kunt sport kijken zoals F1, Bundesliga, PDC Darts, vrouwen voetbal van Italië Serie A en Zweden Damallsvenskan, Matchroom snooker en pool, KSW MMA vanaf 1 maart 2022 en Premier League voetbal vanaf augustus 2022. Je kunt ook genieten van Hollywood films en series zoals The Girl in the Spider's Web of The Equalizer 2. Viaplay Nederland heeft voor ieder wat wils!

viaplay-nederland-aanbieding
© Viaplay | 11-02-2022 06:36

Meld je voor 1 maart aan via voetbalvandaag.nl op de Viaplay website en ontvang heel 2022 voor slechts 99 euro. Dat is een ongelofelijke deal die je niet wilt missen!

Bekijk ook de Viaplay kosten Nederland voor meer informatie over wat Viaplay kost.

Viaplay App vanaf 1 maart te installeren

Er zijn geen grenzen aan wat je kunt doen met de app van Viaplay op je telefoon of tablet. Je hebt niet eens een internetverbinding nodig - download gewoon elk programma dat je interesseert voordat je het vliegtuig in stapt waar geen WiFi beschikbaar is. En als het gaat om het kijken naar live sportevenementen, heeft Viaplay de belangrijkste sporten gedekt! Voetbal op tv met de Engelse Premier League, Duitse Bundesliga en natuurlijk de Formule 1 met Max Verstappen.

De nieuwste series en Hollywood films, er zal elke week iets nieuws zijn op Viaplay! Meld je dus vandaag nog aan op onze website! Het kost niets extra want deze aanbieding is exclusief van Viaplay, meld je aan via de website van viaplay! Aanmelden kost minder dan 5 minuten dus klik hier!!!Viaplay via een Voetbal Vandaag aangeschaft, hoe kan ik deze activeren?

Voor je de dienst kunt gebruiken, moet je het pakket eerst activeren. Bedenk dat activering pas vanaf 1 maart mogelijk is. Informatie over hoe je je pakket kunt activeren kun je krijgen bij je provider en bij de klantenservice van Viaplay.

Vanaf 1 maart krijg je toegang tot de dienst en kun je alle inhoud zien. Ga nu al naar de website van Viaplay maak een account aan en neem abonnement door op de "Meld je nu aan" knop te klikken.