Viaplay gaat live: Kosten Viaplay abonnement 9,99 per maand!

Viaplay, de streamingdienst die zijn gebruikers een grote selectie aan films, tv-programma's en live sport aanbiedt, is vanaf vandaag live gegaan! Als je zich afvraagt wat er allemaal inbegrepen is in een Viaplay abonnement, dan hebben we goed nieuws voor u: tot 1/8/2022 kost een abonnement 9,99 per maand. Vanaf 1/8/2022 zal het abonnement 13,99 per maand kosten. En als dat nog niet genoeg reden is om nu een abonnement te nemen, wat dacht je hiervan: opzeggen kan altijd wanneer jij maar wilt? Wacht dus niet langer en koop vandaag nog je Viaplay abonnement via VoetbalVandaag.nl!

viaplay zendt bundesliga uit met lewandowski
© Viaplay | 01-03-2022 16:10

Eenvoudig af te sluiten rechtstreeks bij Viaplay

Het enige dat jij moet doen om live Bundesliga, Premier League en Formule 1 te kijken is deze link volgen naar de website van Viaplay. Daar klik je op de button 'Meld je nu aan' om een account aan te maken. Betaal eenvoudig met iDeal of creditcard. Mocht je genoeg hebben van alle sport, films en series kan je het abonnement ook weer net zo eenvoudig stop zetten. Jij hebt de touwtjes in handen.

Viaplay, de streaming dienst die zijn gebruikers een grote keuze aan films, TV shows en live sport biedt, is vanaf vandaag live gegaan! Een abonnement op Viaplay kost je vanaf de één augustus 2022, 13,99 per maand. Maar maak je geen zorgen: tot die tijd kun je een abonnement nemen voor slechts negen euro en negenennegentig cent. Dat is minder dan de meeste andere abonnementsdiensten vragen. Wat gaat Viaplay kosten in Nederland zie je hier per provider.

Wat is Viaplay en wat kan ik kijken?

Viaplay is een streamingdienst die top live sport, originele series, Hollywood films en kinderprogramma's aanbiedt. Je kunt F1 kijken, de Bundesliga, PDC Darts, vrouwenvoetbal in de Italiaanse Serie A en de Zweedse Damallsvenskan, Matchroom snooker en pool, KSW MMA op 1 maart 2022, en Premier League voetbal vanaf augustus 2022.

Waar is Viaplay beschikbaar?

Viaplay is toegankelijk op de meeste Smart TV's, mobiele toestellen met Android en iOs, en ook op de meeste webbrowsers. Je kunt overal in Europa of Noorwegen/Zwitserland kijken met je mobiele toestel. De meeste series en films kun je downloaden om ze offline te bekijken op mobiele toestellen.

Hoeveel streams/apparaten kan ik hebben?

Je kunt tot vijf apparaten tegelijk gekoppeld hebben en twee streams tegelijk gebruiken. Als je probeert een derde stream in te stellen, krijg je een foutmelding. Hetzelfde geldt voor het toevoegen van een zesde apparaat binnen een periode van 24 uur. Je kunt ook veel series en films downloaden, maar ze offline bekijken zonder de live stream te beïnvloeden.

Offline content downloaden

De meeste series en films zijn beschikbaar om offline te bekijken op je mobiele toestel, zoals een smartphone of tablet (iOS/Android). Het materiaal wordt in het interne geheugen bewaard en kan niet op een extern toestel of geheugen, zoals SD/of andere geheugenkaarten, worden opgeslagen.

Welke betaalmethodes heeft Viaplay?

Je kunt iDeal of een betaalkaart gebruiken als je je Viaplay account aanmaakt. We accepteren Visa en Mastercard credit en debit kaarten uitgegeven door een Nederlandse bank.