Bij deze provider krijg je gratis ESPN Compleet

Strijders! Winterstop in de twee hoogste divisies van het Nederlandse voetbal en gesloten sportscholen. Kan het nog erger? Technisch gezien is dat mogelijk maar 'elk nadeel heb zijn voordeel', aldus een oude leermeester. Je kunt deze tijd namelijk zeer nuttig besteden. Dat kan bijvoorbeeld door alvast te kijken of je alle Eredivisie wedstrijden in de tweede seizoenshelft gratis kunt kijken. En dat kan. Het is namelijk helemaal niet nodig om daar maandelijks extra voor te betalen. Dat is grof gezegd je eigen keuze.

Man kijkt voetbal op ESPN met een fles bier in zijn hand
© Pixabay | 27-12-2021 14:35

Het draait allemaal om balans, de zogenaamde prijs/kwaliteitverhouding. TV Provider Online.nl denkt in dat opzicht mee met voetbalfans en biedt voordelige Alles-in-1 pakketten, waarbij nieuwe klanten ESPN Compleet helemaal gratis ontvangen.

Waarom Online.nl?

Online.nl is een bewezen prijsvechter op het gebied van Alles-in-1 pakketten en maakt gebruik van het stabiele en betrouwbare KPN netwerk. De provider belooft het compleetste pakket voor de beste prijs.

In andere bewoordingen daagt de provider de markt uit, door meer te bieden voor hetzelfde geld. En dat klopt. Er is namelijk geen enkele tv provider in Nederland die qua prijs kan tippen aan de pakketinhoud die Online.nl biedt.
Hoe kan ik overstappen naar Online.nl?

Je hebt twee opties. Je kunt je huidige provider bellen, smeken om een aanbieding omdat je al 'tig jaar klant' bent. Geloof ons, jouw aanblijven of vertrek is nietszeggend voor een provider met duizenden betalende abonnees.

Wij stellen optie nummer 2 voor en die is dat jij zelf de controle overneemt. Doe de postcodecheck om te zien welke pakketten jij kunt afnemen en stel Online in bij de filter. Check de pakketinhoud, je kortingen en cashback. Tot en met 31-12-2021 pak je trouwens ook nog eens een welkomstcadeau. Zie je jezelf al shinen met nieuwe Apple Airpods, of heb je meer aan een Zyxel Wifi-punt?

Selecteer de aanbieding die jou het meest aanspreekt en klik op 'opties en bestel' voor het customizen van je nieuwe Alles-in-1 pakket. Online.nl biedt een gratis overstapservice. In de tussentijd kom je dus geen minuut zonder je diensten te zitten.

Wat kan ik allemaal kijken met ESPN Compleet?

Liefhebbers van Nederlands voetbal op televisie kunnen simpelweg niet zonder ESPN Compleet leven. Onderstaand een gedetailleerde opsomming van wat jij allemaal kunt kijken op deze 4 zenders.

  • Alle wedstrijden uit de Eredivisie
  • Op maandagen en vrijdagen minimaal 1 duel uit de Keuken Kampioen Divisie
  • Vanaf de eerste ronde KNVB Beker minimaal 6 live wedstrijden
  • Elke week 1 live duel uit de Pure Energie Eredivisie Vrouwen
  • Live Europa League en Conference League wedstrijden
  • Rechtstreeks verslag van Amerikaanse MLS duels

Bekijk de actuele ESPN programmering in onze unieke tv gids

Wanneer je straks gratis ESPN hebt, kun je dagelijks de zenderprogrammering van die dag bekijken. Het is zoooo 2020 om daarvoor (online) tv gidsen door te bladeren. Op Voetbal Vandaag bieden wij namelijk een unieke ESPN tv gids, met alleen de uitzendingen die op de 4 kanalen van Compleet uitgezonden worden. Wel zo handig.