Ajax, PSV, Feyenoord en AZ in Europa: hier kijk je de wedstrijden live!

Deze week staat de vijfde speelronde van de Champions League, Europa League en Conference League op het programma. Met Ajax, PSV, Feyenoord en AZ komen er vier Nederlandse ploegen in actie. Lees hier waar je hun verrichtingen live kunt zien!

Schreuder (Ajax), Van Nistelrooij (PSV) en Slot (Feyenoord)
© PROSHOTS | 26-10-2022 09:00

Woensdag 26 oktober

Ook woensdag valt er weer genoeg te beleven in het miljardenbal. Zo kijk je vanaf 18:40 uur al op Ziggo Sport Voetbal naar Club Brugge – FC Porto en kijk je om 21:00 uur op Veronica en Ziggo Sport Voetbal naar Ajax - Liverpool. De kans op Champions League-overwintering is nihil voor de Amsterdammers, maar ze maken zeker nog kans op Europa League-deelname. Bekijk onze voorbeschouwing van Ajax - Liverpool en onze wedcombo voor de andere Champions League-duels!

TV-Gids 26-10
TV-Gids 26-10

Donderdag 27 oktober

Donderdag komen er liefst drie Nederlandse ploegen in actie op Europees niveau. Zo kijk je vanaf 18:45 uur op Veronica en ESPN 2 naar PSV, dat deze week wel een resultaat hoopt te boeken tegen Arsenal.

Ook AZ komt donderdag om 18:45 uur in actie. Lukt het de ploeg van Pascal Jansen hun reeks van drie nederlagen eindelijk te doorbreken tegen het Liechtensteinse FC Vaduz? Je ziet het live op ESPN.

Feyenoord reist af naar Oostenrijk voor het duel met Sturm Graz. De Rotterdammers waren in eigen huis veel te sterk en zullen ook donderdag weer moeten winnen om Europese overwintering in de hand te houden. Je ziet Sturm Graz – Feyenoord live op Veronica en ESPN 2.

TV-Gids 27-10
TV-Gids 27-10
Veilig en betrouwbaar