Win 11 keer je inzet met deze Champions League-wedcombo!

Naast AjaxLiverpool staan er woensdag nog zeven heerlijke affiches op het programma in de UEFA Champions League. Onder meer Club Brugge en Tottenham Hotspur komen in actie, maar de wedstrijd die het meest in het oog springt is toch wel Barcelona – Bayern München. Met deze samengestelde wedcombo pak je bij Holland Casino elf keer je inzet!

Frenkie de Jong, middenvelder van FC Barcelona
© PROSHOTS | 26-10-2022 07:00

Club Brugge – FC Porto: Club Brugge wint (3.30)

Club Brugge heeft zich na vier speelrondes al geplaatst voor de knock-outfase van de Champions League. De Belgen zijn de verrassende koploper in de poule met Atlético Madrid, Bayer Leverkussen en FC Porto. Laatstgenoemde ploeg komt woensdag op bezoek in het Jan Breydelstadion. De eerdere ontmoeting tussen beide ploegen in Portugal eindigde in een overtuigende 0-4 zege voor de blauw-zwarten. Wint Club in eigen huis ook van Porto? 


Barcelona – Bayern München: Lewandowski scoort (1.60)

Voor Robert Lewandowski wacht woensdag een bijzondere ontmoeting. Zijn oude werkgever Bayern München komt namelijk op bezoek in Camp Nou. De Duitsers hebben zich met twaalf punten uit vier wedstrijden al geplaatst voor de volgende ronde en zullen mogelijk niet op volle sterkte in Spanje aantreden. Lukt het CL-topscorer Lewandowski te scoren tegen zijn oude ploeg?

Tottenham Hotspur – Sporting Lissabon: Son scoort (2.10)

Alles is nog mogelijk in groep D van de Champions League. Spurs is weliswaar koploper, maar ze zijn nog niet zeker van overwintering. Bij een zege op Sporting CP zijn de Londenaren dat wel. Daarbij is de hoop gevestigd op Kane en Son. Laatstgenoemde was twee weken geleden met twee goals van grote waarde in de zege op Eintracht Frankfurt. Lukt het de Zuid-Koreaan tegen Sporting weer het net te vinden?

Wedcombo 26-10