Ajax na Europese klappen uit op revanche tegen Liverpool: fraaie odds bij Jack’s!

Ajax vecht vanavond voor haar laatste kans op overwintering in de Champions League. Om dat te bewerkstelligen moeten de Amsterdammers vanavond in eigen huis met twee of meer goals van Liverpool winnen. Houdt de formatie van Schreuder de hoop levend? Check de odds van Jack’s!

Ajax-spits Brobbey was tegen Fortuna Sittard twee keer trefzeker
© PROSHOTS | 26-10-2022 08:00
  • Tip: Ajax wint of speelt gelijk (1.98)
  • Tip: Er vallen minimaal vier doelpunten (2.33)
  • Tip: Salah scoort (2.35)

Ajax beleeft een teleurstellende Europese campagne. Na een geweldige 4-0 overwinning op Rangers leken de Amsterdammers mee te kunnen doen om de bovenste twee plekken, maar niets bleek minder waar: tegen Liverpool en Napoli werd er drie keer verloren. Op papier maakt de ploeg van Schreuder nog kans op overwintering in de Champions League, maar dat wordt inmiddels wel een lastig verhaal. Ajax zal daarvoor vanavond met minimaal twee goals moeten winnen van The Reds. Wint Ajax of spelen ze gelijk, dan zie je 1.98 keer je inzet uitbetaald worden.

Duels Ajax en Liverpool staan garant voor doelpunten

Aan doelpunten is geen gebrek in de wedstrijden van Ajax. In vier wedstrijden vielen er liefst twintig doelpunten, waarvan elf in de eigen Arena. Ook de wedstrijden van Liverpool zijn geen straf om te kijken: de Engelsen maakten al twaalf goals en incasseerden er zes. Op vier of meer doelpunten tijdens Ajax – Liverpool staat een odd van 2.33.

Liverpool heeft topscorer Salah

Liverpool beschikt met Mohammed Salah over een echte doelpuntenmachine. De Egyptische sterspeler scoorde al vijf keer in de Champions League en is samen met Haaland en Lewandowski gedeeld topscorer van het toernooi. In de afgelopen wedstrijd tegen Rangers zette Salah in de 22 minuten die hij mocht spelen een nieuw record neer. De vleugelspeler scoorde drie keer in zes minuten en maakte daarmee de snelste hattrick ooit neer in de miljardenbal. Als hij tegen Ajax opnieuw scoort pak je 2.35 keer je inleg!