Spanje worstelt bij in vorm verkerend Tsjechië: tot 2.10 keer je inzet!

Voor Tsjechië en Spanje staat zondag (20.45 uur) al het tweede duel in de groepsfase van de Nations League op het programma. Een taaie wedstrijd voor de Zuid-Europeaanse verliezend finalist van de vorige editie. Speel mee bij Bet365 met odds tot 2.10 keer je inzet!

Alvaro Morata speelt met Spanje tegen Tsjechië
© PROSHOTS | 05-06-2022 08:00

De Spanjaarden moeten winnen na het 1-1 gelijkspel in eigen huis tegen Portugal, terwijl de Tsjechen de eerste drie punten al binnen hebben na de 2-1 zege op Zwitserland. Gemakkelijk verlopen de laatste interlands echter niet voor Spanje. In de afgelopen vijf duels werd alleen IJsland ruim verslagen (5-0). Buiten de remise tegen Portugal werden de overige drie wedstrijden tegen Griekenland, Zweden en Albanië wel gewonnen, maar slechts met één doelpunt verschil.

  • TIP: Tsjechië handicap +2 (1.36)
  • TIP: Tsjechië of gelijk (2.10)

Tsjechië maakt het Spanje moeilijk

Omdat Tsjechië in prima vorm verkeert en sinds september in acht wedstrijden alleen de cruciale WK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden na verlenging verloor, verwachten wij een pittige klus voor Spanje. De odd van 2.10 voor Tsjechië of een gelijkspel is daarom zeer interessant. Wil je iets veiliger spelen, dan is 1.36 voor Tsjechië handicap +2 een goede optie voor jou. Zelfs bij een nederlaag met één doelpunt van Tsjechië is het dan raak.

Speel je liever op doelpunten, dan biedt 'Beide teams scoren' een interessante odd. In de wedstrijd tegen Portugal was Spanje defensief niet altijd zeker, terwijl Tsjechië in zeven van de laatste acht wedstrijden wist te scoren.

  • Tsjechië scoorde in zeven van de acht laatste duels
  • Tsjechië verloor slechts één wedstrijd (in de verlenging ) in acht wedstrijden
  • TIP: Beide teams scoren: Ja (2.00)

Nog geen account bij Bet365? Registreer je dan en ontvang tot €100 aan Free Bets na je eerste storting!