Wedtip: Bale en Memphis schieten beiden twee keer op doel voor 7.50 keer je inzet!

Oranje speelt woensdagavond zijn tweede wedstrijd in de Nations League, in en tegen Wales. De ploeg van van Gaal begint steeds meer vorm te krijgen en swingt steeds meer, zo ook tegen België afgelopen vrijdag. De stugge Dragons daarentegen staan er om bekend dat ze over een strijdbaar collectief beschikken wat moeilijk te verslaan is. Toch is er aan beide zijden één man te bewonderen waar het vertrouwen van de naties op rust. Bij Nederland is dit Memphis Depay en bij Wales krijgt Gareth Bale de handen op elkaar tijdens elke interlandperiode weer op elkaar. Schieten zij allebei minstens twee keer op doel? Dan keert bookmaker Bet365 liefst 7.50 keer je inzet uit! (Let op: alléén beschikbaar voor spelers ouder dan 24 jaar)

Memphis juicht tegen België
© PROSHOTS | 07-06-2022 22:00
  • Odd Boost: Memphis en Bale schieten beiden minstens twee keer op doel (7.50)

De grote man bij Wales: Bale

Ook Gareth Bale weet hoe het is om te scoren voor zijn nationale elftal. De Welshman maakte tot nu toe 38 doelpunten in het rood-groene shirt van Wales, en leeft altijd op wanneer hij in actie komt voor zijn land. De man schiet graag van afstand en neemt de vrije trappen en strafschoppen. Wij denken dat Jasper Cillessen zich dan ook flink zal moeten voorbereiden op heel wat schotgeweld van Bale.

Bale Wales
PROSHOTS

Memphis ruikt Huntelaar en Van Persie

Memphis was afgelopen vrijdag weer belangrijk voor het Nederlands elftal tegen België. Voetballend gezien was het nog niet eens zo hoogstaand, maar de Barcelona-spits is elke Oranje-wedstrijd weer net zo gevaarlijk als een wilde leeuw. Met zijn twee doelpunten van afgelopen vrijdag staat de teller alweer op 41 treffers voor Memphis, die met nog één doelpunt op gelijke hoogte komt met Klaas-jan Huntelaar als vice-topscorer van Nederland. Ook tegen Wales zal de spits weer hongerig op zoek gaan naar doelpunten, en veel schoten op doel liggen dan ook voor de hand.