Noorwegen tegen Zweden in de Nations League: Zweden pakt de overwinning tot wel 7.5 keer je inzet!

Zondag ontvangt Noorwegen Zweden voor de vierde en laatste groepswedstrijd van deze Nations League-periode. Een week speelden de Scandinavische buurlanden al tegen elkaar in de Noorse stad Solna, en het was de thuisploeg die er met de overwinning vandoor ging. Wie anders dan Erling Haaland nam zijn land bij de hand met twee doelpunten. Namens de Zweden deed Anthony Elanga nog iets terug. Beide ploegen ontliepen elkaar in deze wedstrijd niet zo veel. Zouden de rollen dit keer omgedraaid zijn? Wanneer beide teams scoren en Zweden wint, krijg je 7.5 keer je inzet terug.

Zweden Noorwegen Nations League
© PROSHOTS | 11-06-2022 21:00
  • Tip: Haaland scoort (2.10)
  • Tip: Forsberg scoort (4.75)
  • Tip: Beide teams scoren en Zweden wint (7.50)

Haaland: de viking met een patent op doelpunten

We vallen in herhaling, maar als je over Haaland praat dan kom je superlatieven tekort. De Noorse spits die volgend jaar te bewonderen is in het shirt van Manchester City, vond deze Nations League-campagne alweer drie keer het net. Twee van zijn drie goals maakte hij tegen Zweden. Het is nog maar de vraag of de spits de hele wedstrijd zal spelen, aangezien hij alle drie de wedstrijden tegen Servië, Zweden en Slovenië zo goed als uitspeelde. Toch is inzetten op een doelpunt van Haaland een no-brainer in onze ogen. Op Bet365 staat een odd van 2.10 voor een doelpunt van Haaland.

Haaland Zweden Nations League
PROSHOTS

Zweden moet winnen om aansluiting te vinden naar boven

Zweden begon de Nations League-campagne goed door met 0-2 te winnen bij Slovenië. Sinds dien is het in verval geraakt, met twee thuisnederlagen tegen respectievelijk Noorwegen en Servië. Zweden zal dus moeten winnen om het gat naar boven enigszins te dichten. Wij denken dat dit niet onmogelijk is, aangezien de vorige wedstrijd een gelijk opgaande wedstrijd was. Wanneer beide ploegen scoren en het dubbeltje nu de kant van Zweden opvalt, krijg je 7.5 keer je inzet op Bet365.

Forsberg Noorwegen Zweden Nations League
PROSHOTS

De geel-blauwe Scandinaviërs bezitten daarnaast nog over een speler die zijn waarde al in veelvoud heeft bewezen. RB-Leipzig middenvelder Emil Forsberg is al jarenlang een vaste waarde in de ploeg van Janne Andersson. In het duel met Slovenië nam hij weer een treffer voor zijn rekening, vanaf de strafschopstip. Daarnaast komt hij met zijn aanvallende drive vaak in scoringspositie en heeft hij rust gekregen in de wedstrijd tegen Servië. Een doelpunt van de uitgeruste Forsberg is in onze ogen dan ook goed mogelijk. De odd die op Bet365 staat is wat aan de hoge kant in onze ogen: 4.75!