Doelpuntrijk duel in onderonsje Tadic en Haaland? Pak ruim 2.5 keer je inzet!

Servië ontvangt donderdagavond Noorwegen in de groepsfase van de Nations League. Op papier zijn de twee landen de sterksten in de poule, met tegenstanders Slovenië en Zweden in groep B4. Servië en Noorwegen ontmoetten elkaar één keer al eerder: in 2020 werd het 2-0 voor Servië door twee treffers van Sergej Milinkovic-Savic. Mocht de spits dat trucje herhalen, kan je bijna vier keer je inzet terugverdienen!

Tadic, Servië, Ajax
© PROSHOTS | 02-06-2022 08:00
  • Tip: Meer dan 2.5 goals, beide teams scoren (2.62)
  • Tip: Special - Servië scoort in beide helften (3.75)
  • Long shot: Eindstand 2-1 (9.50)

Veteraan versus topspits

Bij Servië en Noorwegen zijn Dusan Tadic en Erling Braut Haaland de absolute eye catchers. De 33-jarige Tadic was dit seizoen wederom op dreef bij Ajax en zorgde met zijn balvastheid en rendement weer voor uitstekende cijfers bij de Amsterdammers: de Serviër was goed voor dertien treffers en negentien assists in de Eredivisie en is gemiddeld bijna bij één doelpunt per wedstrijd betrokken.

Aan de kant van Noorwegen staat een sterke spits die bizarre moyennes bij elkaar heeft gespeeld: Haaland verdiende na zijn fantastische periode bij Borussia Dortmund een transfer naar Manchester City en zal daar waarschijnlijk ook voor de lol gaan scoren. Het is aan Arsenal-ster Martin Odegaard om de grote Noor te gaan bedienen en anders is er altijd nog Feyenoorder Marcus Pedersen die vanaf de rechterkant kan opstomen.

Haaland, Noorwegen, Nederland
PROSHOTS

Geschiedenis wijst naar Servië

De twee ploegen troffen elkaar één keer eerder: in 2020 won Servië een EK-kwalificatieduel met 2-0 van Noorwegen. Milinkovic-Savic was met twee treffers de absolute uitblinker, maar het zal ons niet verrassen als Haaland het donderdag op de heupen heeft en ook het net vindt. De lange Noor scoorde al vijftien keer in zeventien interlands en zal zich willen bewijzen voor zijn nieuwe werkgever. Met drie of meer treffers in totaal, waaronder een goal van beide landen staat een fraaie odd van 2.62.

Feeling lucky? Servië staat er beter voor op de FIFA wereldranglijst en heeft volgens onze statistieken bijna 42% kans om weer minstens twee keer te scoren. Voeg daar een treffer van Haaland bij en een eindstand van 2-1 lijkt lang niet ondenkbaar. Met de hoge odd van 9.50 is dit wat ons betreft duidelijk een gokje waard.

Benieuwd naar andere bets voor dit interessante onderonsje? Check alle odds van bookmaker 365.com en ontvang een welkomstbonus van maar liefst 100 euro*! Deze en andere bonussen bij Nederlandse bookmakers zijn altijd voor spelers ouder dan 24 jaar! Registreren kan hier.