Geen winnaar tussen Zweden en Servië? Pak dan ruim 3 keer je inzet met deze fraaie odd!

Zweden ontvangt donderdagavond Servië in alweer de derde speelronde van Groep B4 van de Nations League. Beide landen hebben drie punten uit de laatste twee duels gehaald en zullen graag een resultaat willen neerzetten om koploper Noorwegen nog bij te houden. Eindigt het duel tussen deze subtoppers in een gelijkspel? Dan kan je ruim 3 keer je inzet terugwinnen!

Tadic, Servië, Nations League
© PROSHOTS | 09-06-2022 08:00
  • Tip: Zweden en Servië spelen gelijk (3.20)
  • Tip: Over 2.5 goals (2.20)
  • Long shot: Mitrovic opent de score (5.00)

Zweden en Servië behalen vergelijkbare resultaten

Zweden en Servië staan momenteel op de negentiende en 25ste plaats van de FIFA wereldranglijst. Beide landen verloren twee keer en wonnen twee keer in de laatste vier wedstrijden. Bovendien wonnen beide landen van Slovenië en werd er van Noorwegen verloren. Het moge duidelijk zijn dat er niet veel ruimte tussen deze landen zit, waardoor een gelijkspel helemaal geen gek idee is. Bookmaker Bet365 heeft daar een sterke odd van 3.20 op staan en is wat ons betreft de moeite waard.

Zweden, Nations League
PROSHOTS

Bij beide landen valt altijd wel een goal

Beide landen speelden in de afgelopen vijf duels geen enkele keer gelijk en ook onderling viel er altijd een doelpunt tussen de twee landen: Servië won in eigen huis met 2-0 van Zweden, terwijl Zweden in eigen huis een 2-1 overwinning over de streep trok. In het laatste duel van Servië scoorde de ploeg van Dragan Stojkovic maar liefst vier keer en met Ajacied Dusan Tadic in de gelederen ontstaat er altijd wel een scoringskans. Wordt er drie keer of meer gescoord in het duel? Dan kan je ruim twee keer je inzet terugverdienen met een mooie odd van 2.20.

Liever een gokje wagen? Aleksander Mitrovic heeft het dit seizoen op de heupen en kan zomaar de score openen. Dat deed de Servische spits al in het ruim gewonnen duel tegen Slovenië. De spits van Fulham speelt in de Championship, maar deed dit seizoen alle hoofden draaien door 43 doelpunten te maken in 44 wedstrijden. Daarnaast gaf de spits ook zeven assists. Voor een openingstreffer van Mitrovic staat een fraaie odd van 5.00 en wij zien het zomaar gebeuren.


Nog geen account bij Bet365 en benieuwd naar andere bets? Dat komt goed uit! Registreer je via bovenstaande banner en ontvang tot €100 aan Free Bets! Let op: bonus en boosted odds zijn alleen geldig voor spelers ouder dan 24 jaar.