Opent Noorwegen-ster Haaland opnieuw de score tegen Zweden? Verdien 4.50 keer je inzet!

Zweden en Noorwegen staan zondagavond tegenover elkaar in de tweede speelronde van de Nations League. Beide Scandinavische landen wisten hun eerste wedstrijd te winnen en zullen onderling bepalen wie de koppositie in Groep B pakt. Zweden was in het eerste duel met 0-2 te sterk voor Slovenië, terwijl Noorwegen een knappe 0-1 overwinning over de streep trok tegen Servië, waarin superspits Erling Braut Haaland de eerste en enige treffer maakte. Lukt hem dat opnieuw? Dan kan je 4.50 keer je inzet terugverdienen!

Haaland, Noorwegen
© PROSHOTS | 04-06-2022 17:00
  • Tip: Haaland opent de score (4.50)
  • Tip: Kulusevski scoort (3.40)
  • Long shot: Noorwegen wint beide helften (13.00)

Gouden generatie voor de Noren

Met Haaland en Martin Odegaard heeft Noorwegen een waanzinnig duo tot de beschikking die het de verdediging van Zweden lastig kan maken. De twee buurlanden troffen elkaar 23 keer in de geschiedenis en Zweden won maar liefst elf van die onderonsjes, maar de Noren beschikken over een sterke generatie vergeleken met de voetbalgeschiedenis van het land, terwijl Zweden met de afwezigheid van Zlatan Ibrahimovic toch iets afzakt. Opent Haaland net als tegen Servië de score? Daar staat een odd van 4.50 op, en gezien het seizoen van de lange spits lang geen gekke bet.

Odegaard, Noorwegen
PROSHOTS

In de laatste vier duels tussen Zweden en Noorwegen werd er gelijkgespeeld en de Noren zullen kracht putten uit de knappe overwinning op bezoek bij Servië. Overleeft Noorwegen beide helften met een voorsprong? Daar staat een hoge odd van 13.00 op en het is niet ondenkbaar dat de ploeg van Martin Sjögren voor een verrassing zorgt.

Tottenham-ster Kulusevski is in topvorm

Dejan Kulusevski zorgde in de eerste wedstrijd al voor de fraaie 0-2 en momenteel is er geen rem op de aanvallende middenvelder, die in 2020 voor Juventus tekende en vanaf januari van dit jaar wordt uitgeleend aan Tottenham Hotspur. De Zweed was direct op zijn plek in Engeland en is onvermoeibaar: de roodharige vleugelspeler blijft maar gaan op de rechterflank en heeft afgekeken bij Arjen Robben: naar binnen kappen en de bal in het doel krullen is een specialiteit van de 22-jarige.

Kulusevski, Zweden
PROSHOTS

Scoort Kulusevski opnieuw in de tweede wedstrijd? Daar staat een fijne odd van 3.40 op. Bij Tottenham was de vleugelaanvaller dit seizoen bij dertien goals betrokken in achttien duels, dus de Zweed zorgt vrijwel altijd voor vuurwerk. Daarvan scoorde Kulusevski er zelf vijf, maar in Londen speelt de vleugelspeler vooral in dienst van Harry Kane en Heung-Min Son. In het nationale elftal van Zweden is Kulusevski juist de dragende kracht en mag hij zelf de actie binnendoor maken.

Andere bets bekijken voor deze Scandinavische kraker? Dat komt goed uit! Na je eerste storting krijg je namelijk tot €100 aan Free Bets bijgeschreven! Let op: boosted odds zijn alléén geldig voor spelers ouder dan 24 jaar. Klik hier om je aan te melden!