Combo-tip: Maak kans op 9.20 keer je inzet met Cristiano Ronaldo en Haaland in de Nations League!

Met een mooi avondje Nations League voor de boeg hebben we weer een fraaie wedcombo voor jou samengesteld. Met succes van onder meer Cristiano Ronaldo en Erling Braut Haaland pak jij bij Bet365 met dit rijtje 9.20 keer je inzet!

Erling Braut Haaland is op dreef voor Noorwegen
© PROSHOTS | 08-06-2022 21:00

Noorwegen - Slovenië: Haaland scoort (1.80)

Noorwegen wist in de eerste twee duels van de Nations League drie keer te scoren, en drie keer was het Erling Braut Haaland die daar verantwoordelijk voor was. De toekomstig Manchester City-spits is in bloedvorm bij de nationale ploeg en de odd voor een doelpunt tegen Slovenië, afgelopen week van Zweden én Servië verloor, lijkt daarom aan de hoge kant.

  • Haaland scoorde drie keer in de laatste twee duels
  • Noorwegen heeft zes punten uit twee wedstrijden
  • Slovenië staat met nul punten onderaan in de groep

Portugal - Tsjechië: Ronaldo scoort (1.66)

Van de ene naar de andere topschutter. Cristiano Ronaldo beet met twee goals tegen Zwitserland (4-0) van zich af na zijn reserverol tegen Spanje. De Manchester United-ster is erop gebrand zich opnieuw te tonen in de thuiswedstrijd tegen Tsjechië. Voor dit rijtje is één doelpunt van Ronaldo al genoeg!

  • Cristiano Ronaldo scoorde twee keer tegen Zwitserland
  • Portugal is met vier punten uit twee duels de Nations League goed gestart

Zwitserland - Spanje: Spanje wint (1.90)

Spanje heeft iets goed te maken na de gelijke spelen tegen Portugal (1-1) en Tsjechië (2-2). Het bezoek aan Zwitserland is daar de ideale gelegenheid voor. De Zwitsers steken in dramatische vorm en verloren niet alleen van Tsjechië, maar kregen zondag ook een enorm pak slaag van Portugal (4-0). Spanje kan Zwitserland een voortijdig duwtje richting degradatie naar League B in de Nations League geven, terwijl het zelf moet winnen om kans te houden op een plek bij de Final Four.

  • Zwitserland staat na twee duels met lege handen
  • Spanje moet winnen om mee te blijven doen in de Nations League

Griekenland - Cyprus: Griekenland wint zonder tegendoelpunt (1.61)

Griekenland gaat na twee wedstrijden met zes punten aan de leiding in de Nations League-groep met Kosovo, Noord-Ierland en Cyprus. Zowel van Kosovo als Noord-Ierland wonnen de Grieken met 1-0. Cyprus is de hekkensluiter in de groep met één punt en nul doelpunten in twee wedstrijden. Wij verwachten opnieuw een zuinige overwinning van de Grieken, zonder tegendoelpunt.

  • Griekenland won de afgelopen twee duels met 1-0
  • Cyprus scoorde nog niet in deze Nations League

Nations League-wedtip: combo voor 9.20 keer je inzet!

Bet365 betslip
Bet365

Speel deze bets bij bookmaker Bet365 voor een gecombineerde odd van 9.20! Nog geen account bij Bet365? Registreer je via onderstaande banner en ontvang tot €100 aan Free Bets! Let op: bonus alleen geldig voor spelers ouder dan 24 jaar.