Special: Dumfries vs James bij Nederland tegen Wales: 9 keer je inzet wanneer beide spelers op doel schieten!

Nederland neemt het komende dinsdag voor de tweede keer op tegen Wales in de Nations League. De wedstrijd is een herhaling van die van afgelopen woensdag. Oranje leek de zege toen weg te geven, maar Wout Weghorst zorgde met een piekfijne kopbal in de extremis voor de drie punten (1-2). Bij VoetbalVandaag lichten we een special voor je uit, die je kan spelen op Bet365.

Weghorst Nederland Wales
© PROSHOTS | 13-06-2022 21:00

*Alleen voor spelers van 24 jaar en ouder

Denzel Dumfries: de man met drie longen

Het is nog maar de vraag of hij gaat spelen, maar Denzel Dumfries heeft zich weer laten gelden in deze Nations League-campagne. De back van Internazionale heeft zich in verdedigend opzicht sterk ontwikkeld, en heeft ook in aanvallend gezien en ongelofelijke drive naar voren. Door die drive maakte hij twee goals: de 0-3 tegen België en de 2-2 tegen Polen. Dat Dumfries veel in scoringspositie komt, is duidelijk. Mocht hij in de basis beginnen, dan ligt het vrij voor de hand dat Dumfries een keer op doel schiet.

Dumfries Polen Nederland Nations League
PROSHOTS

Daniel James: de roadrunner van Wales

Bij James kunnen we eigenlijk dezelfde vraag stellen als bij Dumfries: gaat hij spelen? De snelle Welshman die zijn wedstrijden in de Premier League speelt bij Leeds United, kwam in de afgelopen wedstrijd wel in actie tegen Nederland. Toen brak hij een paar keer gevaarlijk door, en bleek hij soms een plaag voor de Oranje-defensie. De kans dat James het doel van Jasper Cillessen of Mark Flekken een keer onder vuur neemt, is onze ogen aanzienlijk. Dumfries en James zouden elkaar veel tegen kunnen komen als ze spelen.