Komt Frankrijk op stoom tegen Oostenrijk in de Nations League? Krijg 6.5 keer je inzet bij een ruime overwinning van Les Bleus!

Oostenrijk en Frankrijk spelen vrijdagavond in alweer de derde speelronde van groep A1 in de Nations League. Das Team begon de Nations League-campagne uitermate sterk met een afgetekende 0-3 overwinning uit bij Kroatië, maar verloor afgelopen maandag wel in eigen huis tegen Denemarken met 1-2. De resultaten van Les Bleus laten te wensen over. In het eerste duel werd in het eigen Stade de France met 1-2 verloren van Denemarken, en uit tegen Kroatië kreeg het in de slotfase nog de 1-1 om de oren. Zou Frankrijk de kater wegspoelen zoals België dat tegen Polen deed? Wanneer Frankrijk met overtuigende cijfers wint krijg je wel 6.5 keer je inzet terug!

Frankrijk Nations League
© PROSHOTS | 09-06-2022 21:00
  • Tip: Frankrijk wint met twee doelpunten verschil (3.10)
  • Tip: Arnautovic scoort een doelpunt (3.75)
  • Tip: Bet-builder weddenschap: Frankrijk wint de wedstrijd, Griezmann schiet één keer op doel en Benzema scoort een doelpunt (boosted odd 5.00) *
  • Longshot: Frankrijk wint met drie doelpunten verschil (6.50)

* Alléén voor spelers ouder dan 24 jaar!

De toppers van Oostenrijk

Normaal gesproken speelt Oostenrijk niet echt een opvallende rol van betekenis in het interlandvoetbal, maar de nummer 34 van de wereld legde de afgelopen twee wedstrijden leuk voetbal op de mat. Zou dit komen door de aanstelling van de bij Manchester United vertrokken Ralf Rangnick of is het de individuele klasse van de spelers dat hier de doorslag in geeft?

Met David Alaba van Real Madrid, Marcel Sabitzer van Bayern München, Konrad Laimer van RB-Leipzig en Marco Arnautovic van Bologna heeft Oostenrijk namelijk een aantal topspelers in de gelederen. Van de vier Oostenrijkers is laatstgenoemde toch de speler die het verschil kan maken. Arnautovic speelde afgelopen maandag zijn 100e interland tegen Denemarken, en je zag aan alles dat hij dit koste wat kost wilde bekronen met een doelpunt. De spits was een aantal keer dichtbij, maar wist het net steeds net niet te vinden. Toch denken we dat de Franse verdediging, die de laatste wedstrijden toch niet altijd heerst, op moet passen. Een doelpunt van Arnautovic voor 3.75 keer je inzet is in onze ogen daarom geen verkeerde bet om te spelen.

Arnautovic Denemarken Nations League
PROSHOTS

Gaat Frankrijk voor het België-recept?

Het Nations League-verhaal van Frankrijk is bekend. Les Bleus lieten in de wedstrijden tegen Denemarken en Kroatië te wensen over. In de laatste wedstrijd tegen Kroatië kwam bondscoach Didier Deschamps met een ‘b-elftal’ op de proppen, en daarom denken we dat Oostenrijk tegen de beste Franse elf gaat spelen. Als die elf op stoom komen, weet je dat je moet oppassen. In het afgelopen jaar was dit twee keer het geval. Tegen Kazachstan en Zuid-Afrika werd met respectievelijk 8-0 en 5-0 afgerekend.

Frankrijk heeft iets goed te maken en wij denken dat een België-scenario zich wel eens kan gaan voltrekken. Naar verwachting gaan de bekende Franse-drie starten: Karim Benzema, Antoine Griezmann en Kylian Mbappé. Laatstgenoemde wordt in de Franse media wel als een twijfelgeval bestempelt, aangezien hij tegen Denemarken het veld met een lichte knieblessure verliet. Daarom nemen we de ster van Paris Saint-Germain niet mee in onze tips. Op Bet365 staat een odd van 3.10 bij een overwinning van de Fransen met twee doelpunten verschil of meer. Voor de echte waaghalzen staat een odd van 6.50 klaar, een bet die je winnend afsluit wanneer Frankrijk met drie of meer doelpunten verschil wint. Ten slotte is er nog een mooie boosted odd* beschikbaar. Wint Frankrijk, scoort Karim Benzema en schiet Antoine Griezmann op doel? Dan ontvang je vijf keer je inzet.

Benzema Griezmann France
PROSHOTS