Denemarken op bezoek bij Frankrijk: kans op 8.00 keer je inzet bij Eriksen-goal!

Frankrijk ontvangt vrijdagavond Denemarken in de Nations League. De wereldkampioen van 2018 werd op verrassende wijze op het EK uitgeschakeld door Zwitserland, maar is terug van weggeweest met een wereldvoorhoede, bestaande uit Karim Benzema en Kylian Mbappé. Lukt het de teruggekeerde Christian Eriksen om Les Bleus pijn te doen? Dan verdien met een speciale boost bij Bet365 je 8.00 keer je inzet terug!

Eriksen en Benzema treffen elkaar bij Frankrijk-Denemarken
© PROSHOTS | 03-06-2022 08:00
  • Tip: Eriksen scoort (boosted odd, 8.00)
  • Tip: Beide teams scoren (2.00)
  • Long shot: Benzema scoort als eerste (14.00)

Frankrijk heeft iets goed te maken

De ploeg van Didier Deschamps werd in juni 2021 verrassend uitgeschakeld in de achtste finales van het EK, maar is terug van weggeweest en won de afgelopen vijf interlands. Met Benzema en Mbappé bezit het Franse elftal twee aanvallers die in een waanzinnige vorm verkeren.

Benzema keerde in 2021 terug bij de Franse ploeg na een afwezigheid van zes jaar. Sindsdien is de spits de grote meneer bij Real Madrid en was hij ontzettend belangrijk voor De Koninklijke in de Champions League, die ook gewonnen werd door de Madrilenen. Als Benzema het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt, staat daar een fantastische odd van 14.00 op. Gezien de vorm van de Fransman is dat zeker de moeite waard.

Benzema, Mbappé, Frankrijk
PROSHOTS

Kylian Mbappé is de andere grote ster bij Frankrijk. De jonge spits zat in een maandenlange soap verwikkeld, maar maakte onlangs bekend 'gewoon' bij Paris Saint-Germain te blijven met een verbeterd contract. Dankzij de afgeketste transfer naar Real Madrid zal de aanvaller voorlopig alleen in het nationale elftal met Benzema samenspelen. Mbappé scoorde 26 keer in 54 interlands en maakte ook dit seizoen indruk in de Ligue 1: 28 treffers en 19 assists in 35 wedstrijden is een waanzinnig moyenne.

Denemarken heeft Eriksen terug

Denemarken blijft echter een ploeg om rekening mee te houden. Christian Eriksen is terug van weggeweest bij de nationale ploeg van Denemarken en zette eind maart een uitstekende wedstrijd neer tegen Oranje, waarin hij direct scoorde. De speler van Brentford is volledig hersteld van zijn gezondheidsproblemen en zal zich willen bewijzen bij de nationale ploeg, die zich ook kwalificeerde voor het WK in Qatar.

De laatste keer dat Denemarken de Fransen trof, werd er gelijkgespeeld. Met Eriksen en een in vorm verkerende Kasper Dolberg in de gelederen denken wij dat beide ploegen tot scoren komen. Daar staat een prima odd van 2.00 op en is wat ons betreft de moeite waard.

Andere bets bekijken voor deze topwedstrijd? Check alle odds van bookmaker Bet365 en ontvang een welkomstbonus van maar liefst 100 euro*! Deze en andere bonussen bij Nederlandse bookmakers zijn altijd voor spelers ouder dan 24 jaar! Registreren kan hier.