Winnen dappere Denen van kwakkelend Kroatië? Pak ruim 3 keer je inzet bij een overwinning in beide helften!

Denemarken ontvangt vrijdagavond Kroatië in Groep A van de Nations League. De Denen zitten in de groep bij de twee WK-finalisten van 2018, maar presteren naar behoren en zijn koploper met zes punten uit twee wedstrijden. De Kroaten kunnen hun vorm van vier jaar geleden nog niet terugvinden en haalden slechts één punt tegen het B-elftal van Frankrijk. Wint Denemarken beide helften? Daar staat een fraaie odd van 3.25 op bij bookmaker Bet365!

Oostenrijk, Denemarken, Nations League
© PROSHOTS | 09-06-2022 21:00
  • Tip: Denemarken wint beide helften (3.25)
  • Tip: Beide teams scoren (2.00)
  • Long shot: Denemarken wint, beide teams scoren, meer dan 0.5 schoten op doel van Eriksen (boosted odd, 15.00)

Denen hard op weg naar groepswinst

Denemarken is tot nu toe misschien wel de grootste verrassing van de Nations League. De ploeg van Kasper Hjulmand kwam in een groep terecht met WK-finalisten Frankrijk en Kroatië en mocht de borst natmaken. Het eerste duel tegen Frankrijk werd echter gewonnen en ook op bezoek bij Oostenrijk waren de Denen te sterk. Door de sterke optredens is het verschil met Frankrijk en Kroatië al vijf punten en met een extra overwinning kan Denemarken de groepswinst al bijna veiligstellen. De Kroaten gingen daarentegen met 0-3 ten onder tegen Oostenrijk en speelden op de valreep gelijk tegen het tweede elftal van Frankrijk. Wint Denemarken beide helften? Daar staat een mooie odd van 3.25 op.

De Kroaten vallen tot dusver tegen op het landentoernooi, maar scoorden wel in vier van de vijf laatste duels. Scoren beide teams in dit duel? Dan kan je je inzet verdubbelen met deze prima odd van 2.00. De Denen losten tegen Oostenrijk slechts acht schoten, maar daarvan waren er zes op doel. Christian Eriksen en de zijnen schieten dus met scherp en blijken daar tot nu toe succesvol in.

Modric, Kroatië, Nations League
PROSHOTS

Eriksen is weer helemaal terug

Liever een gokje wagen met weer winst? Als Eriksen op doel schiet, beide teams scoren en Denemarken wint, staat daar een waanzinnige boosted odd op van 15.00. Eriksen is weer helemaal opgeleefd in de nationale ploeg en trof al de paal tegen Oostenrijk, dus het zou wat ons betreft zomaar kunnen gebeuren.

Eriksen, Denemarken, Nations League
PROSHOTS

Nog geen account bij Bet365 en benieuwd naar andere bets? Goede timing! Registreer je via bovenstaande banner en ontvang tot €100 aan Free Bets! Let op: bonus en boosted odds zijn alleen geldig voor spelers ouder dan 24 jaar.