WK-finalisten treffen elkaar: pak ruim 7 keer je inzet bij Benzema-goal tegen Kroatië!

De twee WK-finalisten van 2018 staan maandagavond tegenover elkaar in de Nations League. Kroatië en Frankrijk gingen beiden verrassend onderuit in de eerste ronde van het landentoernooi en zullen gebrand zijn om dat goed te maken. Frankrijk houdt goede herinneringen over aan de duels met Kroatië en zal zich niet opnieuw willen blameren met het WK in zicht. Met een overwinning van Frankrijk en een goal van sterrenspits Karim Benzema kan je ruim 7 keer je inzet terugverdienen!

Frankrijk, Denemarken, Benzema
© PROSHOTS | 05-06-2022 18:00
  • Tip: Benzema scoort, Frankrijk scoort in beide helften (boosted odd, 7.50)
  • Tip: Kylian Mbappé scoort (2.30)
  • Long shot: Frankrijk wint met 3-1 (17.00)

Frankrijk is 'angstgegner' voor Kroatië geworden

Kroatië speelt niet graag tegen Frankrijk en heeft daar goede redenen voor. Op 15 juli 2018 stonden Frankrijk en Kroatië tegenover elkaar in de finale van het WK. De Fransen wonnen met 4-2 en de mannen van Didier Deschamps wonnen daarmee het mondiale eindtoernooi. Twee jaar later troffen de twee landen elkaar in de eerste editie van de Nations League en trok Frankrijk twee keer aan het langste eind met 4-2 en 1-2.

In de tweede editie van de Nations League zijn de twee landen wéér aan elkaar verbonden. Frankrijk verloor het eerste duel in Groep A verrassend van Denemarken, terwijl Kroatië met 0-3 onderuit ging tegen Oostenrijk. Ondanks het feit dat Kroatië thuis speelt, zullen de Fransen met een goed gevoel naar de vorige WK-finalist afreizen. Scoort Kylian Mbappé net als in 2018? Daar staat een mooie odd van 2.30 op. De jonge spits vond tegen Denemarken niet het net en zal gebrand zijn om zijn naam achter een treffer te zetten.

Benzema scoorde al de enige Franse treffer tegen Denemarken en zal opnieuw indruk willen maken om later dit jaar de Gouden Bal binnen te slepen. Met een treffer van Benzema en een doelpunt van Frankrijk in beide helften staat een boosted odd van 7.50 bij bookmaker Bet365. Gezien de aanvalslinie van de Fransen is dat wat ons betreft een erg gunstige odd.

Brede selectie Frankrijk kan doorslag geven in laat toernooi

Voor dit affiche kan de brede selectie van het Franse elftal zomaar doorslaggevend zijn. In de kraker tussen Italië en Duitsland zagen we al dat de vermoeidheid flink aanwezig is bij spelers op het hoogste niveau. Door alle extra toernooien hebben veel spelers dit seizoen meer dan vijftig wedstrijden in de benen zitten.

De Fransen kunnen spreken van een gouden generatie, met op elke positie twee tot drie spelers die weinig onderdoen voor elkaar. Bij de Kroaten moet het gevaar vooral komen van Luka Modric van Real Madrid en Andrej Kramaric, de spits van Hoffenheim die dit seizoen pas zes keer scoorde.

Modric, Kroatië
PROSHOTS

Door al het bovenstaande denken wij dat Frankrijk aan het langste eind trekt in deze herhaling van de WK-finale. Waag je liever een specifiekere gok met meer winst? Bij een 3-1 overwinning van Frankrijk pak je een heerlijke odd van 17.00 bij bookmaker Bet365.

Andere bets checken voor deze absolute kraker? Dat komt goed uit! Na je eerste storting krijg je namelijk tot €100 aan Free Bets bijgeschreven! Let op: boosted odds zijn alléén geldig voor spelers ouder dan 24 jaar. Klik hier om je aan te melden!