Nederland en Wales treffen elkaar in de Nations League: Nederland wint en Wales scoort voor 3.5 keer je inzet!

Het Nederlands elftal neemt het woensdagavond om 20.45 op tegen Wales. De ploeg van Louis van Gaal zal met een goed gevoel richting Cardiff reizen, aangezien het afgelopen vrijdag met 1-4 won van de nummer twee op de FIFA-wereldranglijst: België. Het is niet alleen Oranje dat zich in hosanna-sferen begeeft. Ook Wales deed goede zaken door zich afgelopen weekend te plaatsen voor het WK-voetbal, ten koste van Oekraïne. Lukt het Nederland om hun wil op te leggen aan The Dragons? Bet365 heeft een mooie odd voor je klaarstaan waarbij je 3.50 keer je inzet terugverdient als dat gebeurt.

Van Gaal Nederland België
© PROSHOTS | 07-06-2022 21:00
  • Tip: Aaron Ramsey schiet één keer op doel (2.75)
  • Tip: Nederland wint en Wales scoort een doelpunt (3.50)
  • Longshot: Memphis maakt het eerste doelpunt van de wedstrijd (4.75)

Wales mag zich WK-deelnemer noemen

Het was Wales dat als winnaar uit de strijd kwam na de play-off finale tegen Oekraïne. De neutrale toeschouwer zag vooral een open wedstrijd die beide kanten op kon gaan. In de eerste helft regende het kansen voor Oekraïne, maar het waren The Dragons die ietwat fortuinlijk op voorsprong kwamen. Een eigen doelpunt van notabene Andriy Yarmolenko - die ze normaal gesproken aan de andere kant in het netje legt – deed de geel-blauwen de das om.

De mannen die in het oog sprongen bij Wales waren toch wel Gareth Bale en Aaron Ramsey. Bale, die Real Madrid na dit seizoen gaat verlaten, werd enkele keren gevaarlijk en sneed ook de vrije trap aan waaruit het eigen doelpunt voortkwam. Naast de kansen van de aanvaller kwam ook Ramsey meerdere keren gevaarlijk door, en hij had op een gegeven moment de 2-0 op zijn schoen. Op Bet365 staat een odd van 2.75 voor één schot op doel van Ramsey. Een odd die in onze ogen erg hoog is voor een speler geregeld in de positie komt om het doel onder vuur te nemen, ook tegen Nederland.

Ramsey Wales
PROSHOTS

De Van Gaal-machine begint te draaien

Wie afgelopen vrijdag naar Nederland keek, zal zich toch flink hebben vermaakt. De ploeg van Van Gaal speelde frivool voetbal en liet het ervaren België soms alle hoeken van het stadion zien. Tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel tegen Wales van afgelopen dinsdag, gaf de bondscoach niet veel prijs. Slechts één wijziging werd benoemd: Stefan de Vrij vervangt aanvoerder Virgil van Dijk, die van een welverdiende vakantie mag gaan genieten. Dat geldt niet voor Memphis Depay, die verder op jacht gaat naar de all-time topscoorderstitel van Oranje. Wij zien het wel gebeuren dat de succesvolle Nederland-spits de wedstrijd openbreekt, voor 4.75 keer je inzet op Bet365.

Memphis België juich
PROSHOTS

Het zal niet makkelijk worden tegen Wales, maar dat Nederland zal gaan scoren lijkt vanzelfsprekend. Sinds de verloren achtste finale op het EK tegen Tsjechië scoorde Oranje in alle interlands. Toch heb je Van Dijk er met zijn leiderschap liever wel bij dan niet, en is het niet ondenkbaar dat The Dragons een doelpunt gaat maken. Op Bet365 krijg je bij een winstpartij van Nederland in combinatie met een doelpunt van Wales 3.50 keer je inzet. Een verdienstelijke odd wat ons betreft.