Engeland moét tegen Hongarije. Neemt Kane The Three Lions bij de hand voor 5.5 keer je inzet?

Dinsdagavond is het tijd voor de tweede wedstrijd tussen Engeland en Hongarije in de Nations League. De voorgaande wedstrijd werd verrassend gewonnen door de Hongaren, die met 1-0 te sterk waren voor de Engelsen in Boedapest (1-0). The Three Lions wisten nog niet te winnen in de groep en dus zijn er redenen genoeg om te vlammen. Neemt Kane zijn ploeg weer bij de hand? Krijg tot wel 5.50 bij goals van hem!

Hongarije Engeland Nations League
© PROSHOTS | 13-06-2022 21:00
  • Tip: Kane maakt een doelpunt (2.00)
  • Tip: Minder dan drie doelpunten in de wedstrijd (2.10)
  • Longshot: Kane maakt twee doelpunten of meer (5.50)

Southgate heeft doelpunten nodig

Tot nu toe komt Engeland niet goed voor de dag in de Nations League. Naast het verlies tegen Hongarije werd er ook met 1-1 gelijkgespeeld tegen Duitsland en kwam het niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Italië. Wat opvallend te noemen is, is het aantal gemaakte goals. Pas één keer werd er gescoord in deze campagne van de Nations League.

Degene die voor de doelpunten moeten zorgen zijn normaal gesproken Raheem Sterling en Harry Kane. Bondscoach Gareth Southgate sprak zich al uit over het duo, waar hij meer van verwacht. Toch is het de vraag of eerstgenoemde het vanaf het eerste fluitsignaal mag proberen. Sterling speelde namelijk bijna de gehele wedstrijd tegen Italië, terwijl Kane op de bank begon. Het lijkt dan ook een zekerheidje dat de Engelse aanvoerder zal starten. Het enige doelpunt dat dus wel werd gemaakt, kwam van zijn voet. Een doelpunt in de thuiswedstrijd tegen Hongarije voor 2.00 lijkt ons dan ook een mooie bet. Voor de Kane fans kan het zelfs nog mooier. Op Bet365 krijg je 5.5 keer je inzet bij twee goals van de spits van Tottenham Hotspur.

Kane Engeland Hongaije Nations League
PROSHOTS

Het stugge Hongarije

Zoals op het EK van 2021 al duidelijk werd, is Hongarije een stugge ploeg. Dat bewijst het maar weer eens in de Nations League. De resultaten zijn als volgt: 1-0 winst tegen Engeland, 2-1 verlies tegen Italië en 1-1 gelijk Duitsland. Met vier punten staan de Oost-Europeanen op de derde plek in de poule. Toch denken we dat Engeland er dit keer met de zege vandoor gaat, maar niet met een grote uitslag. Op Bet365 krijg je 2.10 wanneer er minder dan drie doelpunten in de wedstrijd vallen.