Duitsland met revanchegevoelens tegen Engeland in de Nations League? Vier keer je inzet bij een overwinning van Die Mannschaft!

Dinsdagavond staat de historische clash tussen Duitsland en Engeland op het programma. Beide ploegen zijn hun Nations League-campagne niet begonnen zoals ze vooraf zelf in gedachten hadden. Die Mannschaft speelde met 1-1 gelijk tegen het flink uit vorm verkerende Italië, terwijl de Engelsen onderuit gingen in en tegen Hongarije. Het duel is een herhaling van de achtste finale op het EK in 2021, waarin de Engelsen een zwaarbevochten 2-0 overwinning over de streep trokken. Gaan de Duitsers zich revancheren? Bet365 heeft er een mooie boosted odd van 4.00 aan gewijd!

Engeland Duitsland Nations League
© PROSHOTS | 07-06-2022 11:00

Engeland stelt teleur in Boedapest

Aanstaande zaterdag verloor Engeland voor het eerst sinds 1962 een wedstrijd van Hongarije, door een doelpunt van RB Leipzig-talent Dominik Szoboszlai. De ploeg van Gareth Southgate was geen schim van zichzelf en haalde geen moment het niveau dat terug deed denken aan het EK van 2021. Toch lijkt Engeland zich dinsdagavond met een heel ander doel te willen presenteren. Southgate gaf in aanloop naar het duel namelijk aan zich te willen meten met ‘een team dat consistent presteert op toernooien’, Duitsland dus.

Dat het Engelse team uit meerdere wereldsterren bestaat, daar is geen twijfel over. Toch zijn de ogen op één man gericht wanneer het om een belangrijke wedstrijd gaat: Harry Kane. De aanvoerder en tevens all-time topscoorder van Engeland weet hoe het is om te scoren tegen Duitsland. Hij was degene die de 2-0 voor zijn rekening nam tijdens het treffen op het EK van 2021. Voor een doelpunt van Kane staat een odd van 3.20 op Bet365.

Kane juicht voor Engeland
PROSHOTS

Duitsland op zoek naar revanche

Ook de Duitsers begonnen teleurstellend aan de Nations League. In de wedstrijd tegen Italië op Italiaanse bodem kwamen ze niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Toch lijkt de wedstrijd tegen Engeland er een te zijn waarin onze oosterburen zich willen revancheren. De uitschakeling op het EK van 2021 zal menig Duitser nog steeds niet lekker zitten. Bondscoach Hansi Flick heeft in ieder geval een duidelijk strijdplan klaar: “We willen onze tegenstander vroeg onder druk zetten, we willen ze bij de keel grijpen”.

Hansi Flick Duitsland
PROSHOTS

Al deze factoren bij elkaar maakt dat wij denken dat Duitsland er geen gras over zal laten groeien, en in de eerste helft zal scoren. Op bet 365 staat een boosted odd van 4.00 wanneer Duitsland de eerste helft met een voorsprong afsluit en deze vervolgens in de tweede helft vasthoudt. Ook denken we dat Kai Havertz weer aan de aftrap verschijnt. De Chelsea-aanvaller is vaak op schot bij zijn nationale ploeg, net als Harry Kane dat bij Engeland is. Mochten beide heren op doel schieten, krijg je drie keer je inzet op Bet 365.