Ten Hag start Premier League tegen Wolves en houdt zich vast aan statistiek

De grote competities zijn officieel weer beginnen en zelfs op de maandag wordt de voetbalfan getrakteerd: Manchester United begint aan de Premier League met een thuisduel met Wolverhampton Wanderers. Manager Erik ten Hag sloeg meerdere slagen op de transfermarkt en zal met een goed gevoel aan de competitie beginnen. Bij bookmaker JACKS.NL ziet men doelpunten op Old Trafford wel zitten.

Ten Hag spreekt met spelers
© PROSHOTS | 14-08-2023 13:00

Zes uit twee in het afgelopen seizoen

United wist het vorige seizoen zowel uit als thuis met de Wolves af te rekenen en dat gegeven zal Ten Hag deugd doen. De tegenstander begint zonder Adama Traoré, die onlangs naar Fulham vertrok, en sloot het afgelopen seizoen af als de nummer dertien. Met spelers als Bruno Fernandes, Casemiro en de ietwat wisselvallige Antony in de gelederen gaat Ten Hag voor zijn eerste zege.

VOOR €13,95 PER MAAND

Bookmaker JACKS.NL staat klaar met fraaie odds voor deze heerlijke kraker op maandag. Met een odd van 1.29 voor een overwinning is United de torenhoge favoriet: daarom is het aantrekkelijker om naar de doelpuntenmakers te kijken. Opent Fernandes bijvoorbeeld de score tegen Wolves? Dan pak je 6.75 keer je inleg!

Doet Marcus Rashford wat hij wel vaker doet, namelijk twee goals maken? Dan ligt er 4.60 keer je inleg klaar. Liever een bet met minder risico pakken? Je pakt 1.67 keer je inzet wanneer United met de rust een voorsprong heeft gepakt.

Rashford heeft de bal
Rashford kan weer schitteren voor United