Oranje trapt EK-kwalificatie af met kraker tegen Frankrijk: hier zie je het live!

Ronald Koeman begint zijn tweede termijn als bondscoach van het Nederlands Elftal vrijdag met een uitwedstrijd tegen Frankrijk. Slaagt Oranje erin de verliezend WK-finalist te verslaan in het Stade de France? Lees hier waar je Frankrijk - Nederland live ziet!

Ronald Koeman, bondscoach van het Nederlands Elftal
© PROSHOTS | 21-03-2023 12:00

Frankrijk - Nederland live op TV

De uitzendrechten voor de EK-kwalificatiecampagne van het Nederlands Elftal zijn in handen van de NOS. Frankrijk - Nederland is vrijdag dan ook te zien op NPO3. Om 20:25 begint de voorbeschouwing, om 20:45 uur wordt er afgetrapt. Na afloop van de wedstrijd wordt er ook uitgebreid nabeschouwd met interviews en analyses. Ook dit is tot 23:18 uur live te volgen op NPO3.

Naast Frankrijk - Nederland staan er nog veel meer interlandwedstrijden op het programma. Ziggo Sport zendt er een aantal uit. Bekijk op de pagina Voetbal op TV welke wedstrijden je deze week live volgt op het kanaal.

Wedden op Frankrijk - Nederland

Wil jij het prachtige affiche met Frankrijk - Nederland extra glans geven met een weddenschap? Dat kan! Bookmaker Holland Casino heeft een zeer uitgebreid aanbod met quotering klaarstaan voor deze topwedstrijd in de kwalificatiecampagne. Zet je in op een zege van Oranje, dan pak je liefst 3.75 keer je inzet. Ga je voor Frankrijk, dan pak je 1.833 keer je inleg. Ook kun je inzetten op doelpuntenmakers. Op een goal van Memphis staat een quotering van 3.45, terwijl je voor een doelpunt van Mbappé 2.35 keer je inleg terugziet.