Oranje-promotie Jack's: 100x je inzet als Nederland scoort tegen Frankrijk!

Nederland start haar EK-kwalificatiecampagne vrijdag met een uitwedstrijd tegen Frankrijk. Om te vieren dat het interlandvoetbal terug is van weggeweest, heeft bookmaker Jack's een mooie promotie in huis. Scoren de manschappen van Ronald Koeman, dan pak je als nieuwe speler 50 of 100x je inleg!

Memphis, aanvaller van Oranje en Atlético Madrid
© PROSHOTS | 22-03-2023 13:00

Na een toch wel teleurstellend WK, komt het Nederlands Elftal deze week weer bijeen voor een ander belangrijk toernooi: het EK 2024 in Duitsland. Oranje begint de kwalificatie voor dat toernooi meteen met een pittige wedstrijd; in het Stade de France is verliezend WK-finalist Frankrijk de tegenstander. Jack's heeft een leuke welkomstactie in petto voor dit topaffiche. Alle nieuwe spelers van 24 jaar of ouder pakken namelijk tot wel 100 keer hun inleg als Oranje trefzeker is!

Meedoen

  1. Registreer je bij Jack's.
  2. Stort minstens € 20 op je account voor de boosted odd van 50x je inleg. Stort minstens € 100 op je account voor de boosted odd van 100x je inleg.
  3. Klik hier om maximaal € 1 in te zetten op "Totaal aantal doelpunten door Nederland, meer dan 0,5"
50 of 100x je inzet als Nederland scoort tegen Frankrijk

Ga voor de bonusvoorwaarden van deze promotie naar de actiepagina van Jack's.

Frankrijk - Nederland live op tv

Frankrijk - Nederland begint vrijdag om 20:45 uur en is live te zien op NPO 3. Bekijk de volledige voetbal tv-gids hier.