Wedtips voor degradatiekraker in Kralingen: hoge odds voor doelpunten Min en Duivestijn

In Kralingen vindt aanstaande zaterdag een spannende strijd plaats die van cruciaal belang kan zijn in de degradatiestrijd van de Eredivisie. Excelsior, momenteel op de vijftiende plaats, staat tegenover het zestien geplaatste RKC Waalwijk. Met slechts het doelsaldo als scheidslijn tussen beide teams, belooft deze ontmoeting een sleutelmoment te worden in de strijd om in de competitie te blijven.

RKC - Excelsior
© PROSHOTS | 15-03-2024 21:21

Bekijk hier een aantal uitgelichte wedtips van bookmaker Holland Casino. De situatie is gespannen voor de thuisploeg Excelsior, die uit de laatste vijf wedstrijden geen punten wist te halen, met een quotering van 2.25 op een overwinning. Een gelijkspel noteert op 3.55, terwijl een overwinning voor RKC Waalwijk een quotering van 3.25 heeft. RKC Waalwijk heeft onlangs beter gepresteerd met twee overwinningen uit de laatste vijf wedstrijden, waaronder een opmerkelijke 3-1 zege op Vitesse, hoewel de overige drie wedstrijden verlies opleverden.

Kijkend naar eerdere ontmoetingen, bleek RKC tweemaal sterker, met drie duels die in een gelijkspel eindigden. Vier van deze wedstrijden waren doelpuntrijk, waarvan twee zelfs meer dan 3.5 doelpunten opleverden. De verwachting voor meer dan 3.5 doelpunten dit keer is gequoteerd op 2.75, met 2.10 voor minder dan 2.5 doelpunten. De quotering voor doelpunten van beide teams is 1.57, terwijl de odd op geen enkele goal van beide kanten op 2.25 staat.

Spitsen in de spotlight

Lance Duijvestijn van Excelsior, die recent twee doelpunten maakte, krijgt een quotering van 3.35 voor een goal in deze match. Voor RKC spreekt David Min met drie treffers in zijn laatste vijf wedstrijden, eveneens gequoteerd op 3.35 per doelpunt. Michiel Kramer, de cultspits van dienst, heeft een quotering van 2.60 voor een doelpunt.

  • *Quoteringen zijn onderhevig aan verandering
  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+
  • Online spelen brengt risico's met zich mee, check onze Verantwoord Spelen pagina voor tips & tricks