Wedtips voor Champions League-duel tussen Bayern München en Lazio

Bayern München staat deze week weer oog in oog met Lazio, op zoek naar revanche na hun nederlaag tegen de Romeinse club op 14 februari. Hier volgt een blik op enkele van de meest interessante wedtips aangeboden door bookmaker HollandCasino voor deze confrontatie.

Matthijs de Ligt, speler van Bayern Munchen
© PROSHOTS | 05-03-2024 13:42

Bayern geniet van het thuisvoordeel en heeft overtuigende statistieken aan hun zijde, wat hen tot de favoriet maakt bij de bookmaker met winstkansen van 1.28. Een gelijkspel wordt minder waarschijnlijk geacht met odds van 6.00, en de mogelijkheid van een overwinning voor Lazio wordt gezien als een outsider met odds van 11.00. Desondanks suggereren de kwalificatiekansen – 1.36 voor Bayern en 2.80 voor Lazio – dat de match dichter bij elkaar kan liggen dan op het eerste gezicht lijkt.

De vooruitzichten op een wedstrijd met veel doelpunten zijn hooggespannen, met odds van 1.95 op doelpunten van beide teams en een aantrekkelijke 2.35 op meer dan 3.5 doelpunten in de match. Van de twee teams is alleen Bayern het gelukt om meer dan drie doelpunten te scoren in hun laatste vijf wedstrijden, inclusief een 3-2 verlies tegen Vfl Bochum.

De recente geschiedenis leunt in het voordeel van Bayern, hoewel Lazio met hun overwinning op 14 februari in München nog vers in het geheugen van de Duitse club gegrift staat. Deze nederlaag, gekoppeld aan Bayern's inconsistentie met drie verliezen, een gelijkspel en slechts één overwinning uit de laatste vijf duels, geeft Lazio een glimmer van hoop.

De vorm van Lazio zelf is echter ook wisselvallig, met drie nederlagen en twee zeges in hun meest recente vijf matches.

Sleutelspelers zullen ongetwijfeld bepalend zijn voor de uitkomst van de wedstrijd. Bayern's Harry Kane, die dit seizoen al 27 doelpunten in 24 wedstrijden heeft gemaakt, is een centrale figuur met een odd van 1.50 voor een doelpunt. Aan de kant van Lazio is Ciro Immobile, hoewel hij dit seizoen minder vaak het net vond met slechts zes doelpunten, nog steeds een aanzienlijke dreiging. Een doelpunt van hem tegen Bayern levert odds op van 4.50.

  • *Quoteringen zijn onderhevig aan verandering
  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+
  • Online spelen brengt risico's met zich mee, check onze Verantwoord Spelen pagina voor tips & tricks