Bet365 poker bonus nog slechts 2 dagen geldig, profiteer nu!

De Bet365 poker bonus voor nieuwe spelers van maar liefst €200,00 wordt per 27-01-2022 offline gehaald door het gokbedrijf. Als jij van spannend online poker houd en geen nee zegt tegen gratis geld, is NU het moment om op het allerlaatste moment te profiteren. Bovendien krijg jij dankzij de unieke Bet365 bonus code VVBONUS meerdere extra, unieke voordelen.

Poker speler is blij met de Bet365 poker bonus van €200.00
© Voetbal Vandaag | 25-01-2022 19:57

Voor deze Bet365 pokerbonus 2022 heb jij nog enkele uren de tijd

De huidige pokerbonus Bet365 geeft elke nieuwe speler het recht op het vrijspelen van maar liefst €200,00 aan gratis pokertegoed. Dit doe jij met hetgene dat jij als echte pokerfanaat het liefst doet: plaatsnemen aan een van de vele tafels.

Bet365 heeft een van de beste pokerrooms ter wereld en maakt gebruikt van het iPoker netwerk van Playtech. Hier vind jij exclusieve cashtafels, (Twister) Sit & Go's en (satelliet) toernooien waar je duizenden euro's aan prijzengeld kunt winnen.Jij hebt dus keuze genoeg.

Nog meer voordeel met de Bet365 bonus code VVBONUS voor poker

Waar krijg jij nog meer gratis geld als jij ergens klant wordt? Bijna nergens! Bovendien profiteer jij maximaal van de samenwerking tussen Voetbal Vandaag en Bet365. Voer bij het aanmelden de bonuscode VVBONUS in en krijgt naast €200,00 nog drie extreem waardevolle voordelen:

  • Gratis 5 euro entreeticket (buy-in) voor een Multi Table Tournament ofwel een MTT- toernooi.
  • 100 keer een gratis €0,10 blind voor op cashtafels.
  • Uitnodiging voor unieke pokertoernooien gesponsord door Voetbalvandaag.nl

Zoals bij elke aanbieding, zijn ook hier algemene voorwaarden van toepassing. Mocht je dat belangrijk vinden, staan deze genoteerd bij het aanbod en deze kun jij volledig doorlezen voordat je akkoord gaat.


Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Bet365 poker review

Waarom de poker aanbieding nog maar 2 dagen geldig is

In een informatie e-mail aan Voetbal Vandaag meldt de aanbieder dat het verwijderen van de poker aanbieding van Bet365 te maken heeft met 'de voortdurende wijzigingen in de regelgeving en de vereisten om minderjarigen specifiek te beschermen'. De aanbieder zegt op termijn, over enkele weken, met een vernieuwd aanbod te komen, maar daar hoef jij natuurlijk niet op te wachten.