Zo schat JACKS.NL de kansen van Oranje in op het WK: pak tot 21.00 keer je inzet!

Het Nederlands Elftal begint 23 juli aan het wereldkampioenschap voetbal. De speelsters van Jonker zitten na de EK-winst in 2017 alweer zes jaar zonder hoofdprijs en dus is de honger groot bij de Oranje Leeuwinnen. In aanloop naar de start van het WK heeft bookmaker JACKS.NL alvast een paar quoteringen op een rijtje gezet. Zo pak je bijvoorbeeld al 4.50 keer je inzet als Nederland de halve finale bereikt!

Jackie Groenen, speelster van het Nederlands Elftal
© PROSHOTS | 13-07-2023 08:00

Nederland scoort in elke wedstrijd: 2.55

Oranje is ingedeeld in een poule met Portugal, de Verenigde Staten en Vietnam. De ploeg van Jonker heeft in de laatste twee wedstrijden in aanloop naar het mondiale eindtoernooi al laten zien dat het over scoringsdrift beschikt. Zo maakte het Polen in april met 4-1 af en werd begin juli nog met 5-0 gewonnen van België. Lukt het de Leeuwinnen op het WK het net opnieuw zo makkelijk te vinden? Als Nederland in elke wedstrijd die het speelt scoort (dus ook in de eventuele knock-outfase), dan pak je 2.55 keer je inzet bij JACKS.NL.


Nederland bereikt de halve finale: 4.50

Mocht Nederland de groepsfase overleven, dan speelt het begin augustus de achtste finales van het WK. Vanaf daar zullen nog twee hordes moeten worden overwonnen om de halve finale van het WK te bereiken. Slagen de Oranje Leeuwinnen daarin, dan zie je je inleg 4.50 keer terug. Schopt Oranje het zelfs tot de finale? Dan pak je 11.00 keer je inzet als je voorspelt dat ze tweede worden. Op een WK-zege van Nederland staat een prachtige odd van liefst 21.00!

Jackie Groenen geeft vijf of meer assists op het WK: 6.00

Ook op de prestaties van een individuele speler is vooraf al geld in te zetten. Jackie Groenen had met vier assists in de WK-kwalificatie een enorm aandeel in het bereiken van het eindtoernooi. Is de 28-jarige middenveldster op het WK opnieuw belangrijk als aangever? Als Groenen vijf of meer assists geeft tijdens het toernooi, zie je je inzet 6.00 keer uitbetaald worden!