Zet in op Spanje en Duitsland en ontvang tot 6 Free Bets van €10!

Spanje en Duitsland trappen woensdag hun WK-campagne af met wedstrijden tegen respectievelijk Costa Rica en Japan. Om jouw WK nog specialer te maken heeft bookmaker Jack's een speciale actie in huis: voor iedere juiste weddenschap op de groepswedstrijden van Spanje, Duitsland, Frankrijk, Engeland en/of Nederland ontvang je een Free Bet van €10!

Alvaro Morata in actie voor Spanje
© PROSHOTS | 22-11-2022 22:00

Deze kun je inzetten op de nationale competitie van het land waarop jij een weddenschap hebt geplaatst. Doe jij bijvoorbeeld een juiste voorspelling van Spanje - Costa Rica, dan pak je een Free Bet voor La Liga. Klopt jouw weddenschap van Duitsland - Japan, dan krijg je een Free Bet voor de Bundesliga. Aangezien deze promotie ook geldt voor de groepswedstrijden van Nederland, Engeland en Frankrijk pak je zo tot wel vijftien Free Bets van €10! Let op: om in aanmerking te komen voor de Bundesliga- of La Liga-Free Bets dien je in te zetten op alle drie de groepswedstrijden van Duitsland en/of Spanje.

Meedoen

  1. Activeer de bonus in de bonussectie vòòr het plaatsen van de weddenschap.
  2. Plaats jouw weddenschap. Let op: minstens €20 per weddenschap en een minimale odd van 1.40.
  3. Is jouw weddenschap succesvol? Dan ontvang je een Free Bet van €10 voor de nationale competitie van het land!
Free Bets Duitsland en Spanje

Bonusvoorwaarden

Alle Jack's-spelers van 24 jaar en ouder komen in aanmerking voor deze WK-promotie. Om de Free Bet te ontvang dien je minstens €20 in te zetten op een wedstrijd van Engeland, Nederland, Frankrijk, Spanje en Duitsland. De minimale quotering van deze weddenschap moet 1.40 zijn en kan live of voorafgaand aan de wedstrijd worden ingezet. Ga voor alle bonusvoorwaarden naar de actiepagina van Jack's.